11 perechi de vedete care au devenit prieteni buni după ce s-au despărțit

Nu este niciodată ușor să construiești o relație de prietenie cu un fost partener. Cu toate acestea, unele persoane reușesc să păstreze părțile bune după o despărțire.

Citește și: Fericiți și fără acte. 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească


Studiile arată că oamenii își doresc să aibă o relație de prietenie cu persoana care le-a fost partener de viață, iar 65% dintre ei chiar reușesc. 


Printre acestea se numără și unele staruri de la Hollywood. Deși s-au despărțit, unele vedete au reușit să își transforme foștii parteneri în prieteni pe viață. 

Descoperă 11 perechi vedete care au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit: 

Foto: Hepta  

1 din 12

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Deși au format un cuplu timp de câțiva ani și chiar au fost logodiți la un moment dat, Gwyneth Paltrow și Brad Pitt nu au ajuns până la căsătorie. Dar într-un interviu recent la care au participat amândoi, starurile au dezvăluit că încă se iubesc, dar în calitate de prieteni. De-a lungul anilor, cele două vedete au reușit să păstreze o relație strânsă de prietenie. „În sfârșit, l-am descoperit pe acel Brad cu care ar fi trebuit să mă căsătoresc. Doar că mi-a luat 20 de ani”, a glumit actrița, făcând referire la actualul său soț, Brad Falchuk.
26 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod