Teo Trandafir se mărită

de Daniel Dumitrescu, 18 Martie 2012

Vedeta în vârstă de 43 de ani a decis să se căsătorească cu Constantin Iosef. Nunta va avea loc la vară, pe malul lacului de la Buftea.

Vedeta în vârstă de 43 de ani a decis să se căsătorească cu alesul ei, Constantin Iosef. Nunta va avea loc la vară, pe malul lacului de la Buftea.

Teo Trandafir a avut probleme grave de sănătate anul trecut, iar acest lucru a deteminat-o să se gândească mai mult la viaţa ei personală.

După ce s-a convins că nu are aptitudini de politician, vedeta şi-a dat demisia din Parlament şi s-a ocupat mai mult de fiica sa, Maia, în vârstă de 8 ani. Acum, Teo intenţionează să-şi întemeieze o familie, anunță cotidianul Libertatea.

Surse din cadrul Pro TV susţin că vedeta a decis să se căsătorească în vara acestui an şi să facă nunta pe malul lacului de la Buftea.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana Maria pe 21 Mar 2012, 11:06
  felicitari

  Teo, ma bucur din suflet pt tine si Marian. Va doresc multa sanatate, fericire si noroc, alaturi de fetita ta frumoasa.

  0
  0

 • sima emilia pe 20 Mar 2012, 11:43
  fericire Teo

  Dupa atata frig si ceata iar se arata soarele,draga noastra Teo,aceasta veste minunata,m-a facut sa-mi ridic privirea spre Dzeu,si sa-i multumesc,ca s-au schimbat vestile care vin dinspre tine.Casa de piatra,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Maia,si de sotul tau,de la o mare admiratoare a ta. Emilia Sima,stiu ce inseamna si durerea si fericirea pe care o meriti din plin.

  0
  0

 • Robin Hood pe 20 Mar 2012, 10:43
  o femeie extraordinra

  esti clar o femeie extraordinara

  0
  0

 • Robin Hood pe 20 Mar 2012, 10:41
  bravo, meriti tot binele din lume

  un umor ca al tau pe care ni l-ai oferit la Pro TV, undeva pe la ora 6 dupa amiaza, la care am cascat gura in fiecare zi cate o ora intreaga, e un umor care ar trebui sa fie marca inregistrata.

  0
  0

 • mary pe 19 Mar 2012, 22:29
  felicitare

  bravo Teo iti doresc tot binele din lume sa fii fericita linga barbatul ales ,sanatate cai mai buna decit toate si sa-ti cresti fetita frumos pup

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod