Prima dragoste nu moare niciodată: Întâlnire emoționantă între un fost soldat american și iubita lui din Franța, după 75 de ani


Și totuși, jurnaliștii, atrași de povestea lui, au reușit s-o găsească pe Jeannine într-un azil din Montigny-lès-Metz, Moselle, la 43 de kilometri de locul în care s-au cunoscut. Ei au aranjat întâlnirea dintre Robbins și Pierson, spunându-i veteranului: "Trăiește și te așteaptă". "Nu, serios!", a exclamat Robbins.

La 75 de ani de când s-au îndrăgostit, Robbins și Jeannine s-au aflat din nou față în față: soldatul american, acum în vârstă de 97 de ani, a revăzut-o, în sfârșit, pe femeia a cărei fotografie a ținut-o mereu aproape, timp de trei sferturi de secol.

Cei doi s-au îmbrățișat imediat când s-au reîntâlnit, privindu-se în ochi, apoi s-au sărutat.

"Te-am iubit mereu. Niciodată n-ai plecat din inima mea", i-a spus el. "Mi-a zis că mă iubește. Am înțeles atât de mult", le-a povestit jurnaliștilor femeia, în franceză.

Robbins a scos apoi la iveală fotografia ei, spunându-i: "Tu ești aici". "Oau", a exclamat ea, uimită. Apoi l-a întrebat de ce nu s-a întors la ea. "Mereu mă gândeam la el, mă gândeam că poate se va întoarce. Mi-aș fi dorit să se fi întors", a mărturisit ea. "Știi, când te căsătorești, după asta nu mai poți să faci nimic", i-a răspuns sincer Robbins.

Cei doi au petrecut câteva ore împreună, înainte ca Robbins să plece pentru a participa la ceremoniile din Normandia.

Amândoi văduvi, foștii iubiți și-au promis că se vor revedea. "Jeannine, I love you girl", i-a spus americanul, în timp ce ochii lor plini de lacrimi și buzele lor s-au apropiat din nou. Cine știe, poate de data asta soldatul american se va întoarce curând, așa cum a promis în '44 și cum a făcut din nou acum, 75 de ani mai târziu...


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorela pe 13 Iun 2019, 20:57
    Multumim!

    Impresiionant pina la lacrimi. Asta este iubirea adevarata. Sa ne scrieti multe articole de acest gen...superb!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod