Narcisa Suciu și-a pierdut părul din cauza regimului vegetarian

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2014
Cântăreața a mărturisit că a scos carnea din alimentația sa timp de 12 ani, însă în cele din urmă a abandonat regimul vegetarian.

Narcisa Suciu a explicat în emisiunea realizată de Teo de ce a început să consume din nou carne. "În cei 12 ani cât am fost vegetariană m-am simţit foarte bine, nu am avut probleme de sănătate, ba chiar răcelile mele treceau mai repede decât ale celorlalţi.

Totuşi, lipsa B-urilor din alimentaţie şi-a spus cuvântul şi am pierdut cam 70% din păr", a spus Narcisa Suciu.

Artista a renunțat în 2008 la regimul vegetarian.
"Aşa cum într-o zi am simţit că nu mai pot să mă ating de ea, nici măcar să o miros, tot aşa într-o zi am putut să o ating şi să o consum", a mai spus ea.

În studioul emisiunii "Teo Show" s-a aflat marți și Sore, care a explicat că antrenamentele foarte solicitante pentru show-ul "Dansez pentru tine" au determinat-o să renunţe la stilul de viaţă vegetarian.
"Am simţit că am nevoie să mănânc carne", a spus ea.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • O pe 30 Ian 2014, 17:32
    Dezinformare

    Doamnele despre care se vorbeste in articol nu s-au informat suficient despre ce inseamna un stil de viata vegetarian, si anume: nu doar renuntare la carne, ci si substituirea proteinei animale cu unele din surse vegetale, cum ar fi cocos(lapte, unt), nuci(alune de padure, migdale, arahide pana la urma), seminte(chia, in, dovleac, canepa, floarea soarelui), fasole, naut, linte.... alternativele sunt multe si variate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod