Jane Seymour la 61 de ani. Cum arată acum actriţa din "Dr. Quinn"

Jane Seymour reuşeşte să-şi păstreze tonusul şi frumuseţea la cei 61 de ani pe care îi are. Actriţa din celebrul serial "Dr. Quinn" a uimit, în ultima sa apariţie publică, prin forma fizică pe care o arată.

 

 

Actriţa a participat la un eveniment al Asociaţiei de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth, unde a afişat o formă fizică de invidiat, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Pe covorul roşu al evenimentului Jane Seymour a atras atenţia tuturor, îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a pus în evidenţă forma fizică de invidiat pentru cei 61 de ani ai săi.



Chiar dacă la eveniment au mai participat nume sonore din showbiz-ul american, precum creatorul serialului "Sex and the City", Candace Bushnell, şi Brooke Shields, vedeta din "Dr.

Quinn" a reuşit să se impună în faţa paparazzilor prezenţi la eveniment.



În cadrul evenimentelor organizate de către Asociaţia de luptă împotriva bolii Alzheimer a Ritei Hayworth au fost strânse, în total, donaţii în valoare de 57 de milioane de dolari.

Banii strânşi sunt folosiţi pentru cercetări şi studii în vederea găsirii unui leac împotriva acestei maladii, astfel încât aceasta să fie vindecată.

Actriţa de origine engleză Jane Seymour s-a făcut remarcată pe parcursul anilor prin roluri jucate în filme precum "James Bond - Live and Let Die", "Le Revolution francaise / Revoluţia franceză", "Wedding Crashers / Spărgătorii de nunţi" şi "Dr Quinn".


Seymour a debutat în cinematografie în 1969, în pelicula "Oh! What a Lovely War / Oh! Ce război frumos" în regia lui Richard Attenborough.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 25 Oct 2012, 12:18
    jane seymour

    Absolut prodigios. Insa... cat din aspectul ei se datoreaza chirurgiei estetice? Si, in plus, asta este meseria ei: sa arate bine!

    0
    0

  • monica pe 24 Oct 2012, 22:37
    jane Seymour

    Ati uitat un film, in care a fost deosebita. Undeva, candva.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod