EBA şi Daciana Sârbu se ceartă pe Twitter şi pe Facebook

Elena Băsescu şi soţia premierului, Daciana Sârbu, au o dispută pe reţelele de socializare. Cearta dintre cele două a pornit de la o cursă Tarom care a decolat de pe aeroportul Otopeni, relatează agenţia Mediafax.

Daciana Sârbu a fost acuzată că din cauza sa, cursa Tarom a avut întârziere la plecare. Soţia premierului a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

"Cursa de luni dimineaţa către Strasbourg era programată să plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilită, ba chiar a ajuns la destinaţie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot să confirme acest lucru. Eu m-am înregistrat şi îmbarcat alături de toţi colegii. Aviz celor care caută teme de atac şi nu reuşesc să le găsească...", a scris Daciana Sârbu.

Europarlamentarul a postat ulterior pe pagina sa de Facebook şi un răspuns de la compania Tarom, în care se arată că aeronava a operat fără întârziere.Fiica preşedintelui a reacţionat însă pe Twitter: "Înţeleg că Daciana Ponta, surprinsă de presă că a ţinut un avion la sol 45 de min pt că nu s-a putut trezi de dimineaţă, răspunde acuzandu-mă pe mine că ocup 3 locuri în avion...

Precizez doamna Ponta că spre deosebire de dumneavoastră, mie îmi permite silueta să ocup un singur loc".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • careva pe 16 Apr 2014, 01:06
  ce asemanare.....

  Dacian sarbu zic ca e Gwyneth Paltrow, sau cel putin sora ei.

  0
  0

 • dora pe 26 Oct 2012, 13:38
  tatism

  EBA isi dovedeste inca o data tatismul si mahalagismul. ar trebui sa mai lase facebook-ul si twitter-ul si sa puna, mai degraba, mana pe un manual de limba romana ...

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod