Iuliana Tudor, detoxifiere colorată

de Daniel Dumitrescu, 7 Ianuarie 2015

Vedeta TVR 1 are o dietă care o ajută să-și curețe organismul după răsfățul culinar din perioada Sărbătorilor.
Prezentatoarea își alege alimentele în funcție de culoarea lor: "Schimbăm culoarea meniului zilnic. Totul în tonuri cât se poate de vii şi de tari. În ianuarie întotdeauna meniul meu are următoarele culori: verde (salate de orice fel, dar cu foarte mult pătrunjel), roşu ( rodie, sfeclă roşie, roşii), alb (iaurt şi brânză slabă) şi galben (cereale şi citrice). Este frig afară, iar organismul nostru are nevoie de multă vitamina C (rodia este un fruct cu multă vitamina C) şi mult mai multă apă", a explicat Iuliana Tudor.

"Aştept cât mai multe şi interesante provocări pentru 2015. Este anul provocărilor! Am energia necesară şi sunt pregătită pentru asta!"
, a mai spus gazda emisiunii "O dată-n viaţă".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod