Dezvăluiri la Oprah: Meghan Markle nu-și dorea să mai trăiască. Ducesa și Prințul Harry s-au căsătorit în secret și vor avea o fetiță

Prinţul Harry şi Meghan Markle au vorbit, în interviul oferit pentru "The Oprah Winfrey Show", difuzat duminică seară, despre familia regală. Ei au dezvăluit că s-au simţit izolaţi, că au rămas fără bani şi că s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.
În interviul exploziv cu Oprah, așteptat în întreaga lume, Meghan Markle a mărturisit că s-a gândit la sinucidere, iar Harry a spus că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că "vindecarea" acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cuplul a anunțat că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Probleme cu culoarea pielii lui Archie


Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum a decis familia regală ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie, după cum i-a spus Harry, "despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte".



Ducesa nu a dorit să dezvăluie cine a spus acest lucru, adăugând că i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie.

"La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat", a mărturisit el.

Harry a mai spus că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă, relatează Daily Mail.

"Nu voiam să mai trăiesc"


"Nu voiam să mai trăiesc", a spus Meghan. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite asupra a ceea ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi din casă. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. "Nu aveam la cine să apelez", a adăugat el.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie "chiar bună" cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat: "Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea...
iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie."


Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau "pe drumuri diferite".

Familia le-a tăiat sprijinul financiar


Prinţul a mai spus că familia regală i-a sistat "efectiv" sprijinul financiar, iar din această cauză cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify pentru a-şi putea achita cheltuielile de securitate. Harry a mai spus că are banii pe care i-a lăsat mama lui, prinţesa Diana.

Meghan Markle a spus că înainte de a-l cunoaște pe Harry nu s-a interesatn niciodată de familia regală britanică şi că nu l-a căutat online vreodată pe actualul ei soț.

Ea a adăugat că nu se aștepta ca toată familia să respecte aceeași curtoazie faţă de Regina Elisabeta a II-a, fiind convinsă că totul era doar o aparență.



Oprah a întrebat-o pe Meghan și despre relaţia cu cumnata sa, Kate, soţia prinţului William. Ea a reamintit episodul relatat în presă, când s-a scris că ducesa de Sussex a făcut-o pe Kate să plângă când au avut o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că, de fapt, situația a fost exact inversă şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori ca să-și ceară iertare.

S-au căsătorit cu trei zile înaintea de nunta regală


Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. "Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit", a răspuns ducesa.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume, în 2018.

Harry și Meghan au mai dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Citește și: Prințul Harry, criticat pentru imaginea cu Meghan Markle prin care a anunțat că așteaptă al doilea copil. „Să-i ia cineva niște pantofi“

Acesta a fost primul interviu pe care ducii de Sussex l-au acordat după ce, anul trecut, au decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod