Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui

Vrei să îl faci să-ți mânance din palmă și să nu poată trăi fără tine? Descoperă aici trucurile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să-l faci să-ți mănânce din palmă, trebuie să fiie cât se poate de sălbatică și dezlănțuită. Trebuie să fii mereu în mișcare, pentru că asta îi place cel mi mult unui bărbat Berbec la partenera sa.

Nu suportă să aibă o relație plictisitoare, așa că cel mai bun mod de a-l menține interesat de tine este să încerci mereu lucruri noi și să te distrezi cu el.

De asemenea, nu uita să rămâi pozitivă, deoarece îi plac femeile vesele și distractive. El va deveni dependent de tine în cel mai scurt timp dacă îl convingi că ești cea mai bună opțiune pentru el. Și vei reuși asta fiind cea mai amuzantă și mai nebună versiune a ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ce îi place cel mai mult acestui bărbat este atunci când o femeie este un pic timidă atunci când este alături de el. Acest lucru o face extrem de dorită de atrăgătoare în ochii lui.

Dacă un Taur vrea să-și sărute partenera în public și ea îi spune să aștepte până când sunt singuri, îl va face să o iubească și mai mult. El va ști că este o femeie de mare valoare și că o să fie o mamă și o soție bună.

Pur și simplu își dorește o parteneră care știe cum să acționeze atunci când sunt în public și atunci când sunt ascunși de privirile curioase. Deci, dacă vrei să-l faci să-ți mănânce din palmă, trebuie doar să-i arăți că nu vrei să-ți expui intimitatea și că preferi să păstrezi lucrurile private.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ceea ce trebuie să îi arăți partenerului tău din Gemeni este că nu te vei mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți. Asta înseamnă că nu vei sta într-o relație care nu este despre dragoste absolută și că vei dori ca focul pasiunii să nu se stingă niciodată.

Arată-i că anii nu înseamnă nimic și că, indiferent de timpul petrecut împreună, tot trebuie să facă eforturi pentru tine. Fă-l să-ți mănânace din palmă arătându-i că ești o femeie puternică și independentă și că te va pierde dacă nu va avea grijă de tine.

Aceasta este singura cale dreaptă către inima lui. Făcând acest lucru, el nu se va gândi niciodată la altă femeie și inima lui îți va aparține pentru totdeauna.

Vezi și: Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să-l faci să-ți mănânce din palmă, trebuie să-i arăți că este cel mai important om din viața ta.

Arată-i că vezi în el cel mai bun prieten, îngerul tău păzitor și persoana care te va proteja de toate lucrurile rele care se pot întâmpla.

Arată-i că ai nevoie de el și că el este cel pe care te poți baza în cele mai grele momente. Când se va simți atât de util, va face tot ce îi stă în putință pentru a te mulțumi și pentru a te face fericită.

Dragostea lui față de tinr nu se va schimba indiferent de cât timp trece. El nu vrea ca tu să fii în primejdie vreodată, ci pur și simplu să-l lași să aibă grijă de tine. Asta înseamnă atât de mult pentru el!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei cu adevărat să-l faci să-ți mănânce din palmă, va trebui să faci ceva eforturi pentru asta.

Bărbatul Leu este cunoscut drept regele junglei și vrea să se întâlnească cu fete care sunt excelente în tot ce fac. Deci, dacă vrei să fie înnebunit după tine, va trebui să fii cea mai bună versiune a ta.

Va trebui să-i arăți că ești serioasă și că-l iubești cu adevărat. Pe scurt, vrea ca tu să-l pui pe primul loc. Asta înseamnă că fericirea lui ar trebui să fie mai importantă pentru tine decât a ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru a-l face să-ți mănânce din palmă, trebuie doar să fii o persoană bună.

Un bărbat Fecioară poate vedea întotdeauna dacă o persoană este cuminte, cinstită și dacă va putea să aibă o relație pe termen cu ea.

Nu ar putea sta nicioată alături de o petrecăreață care își trăiește viața fără limite. În schimb, alege o fată tradițională și amabilă pe care o va primi cu brațele deschide în familia lui.

Deci, dacă reușești să fii așa, el îți va mânca din palmă. Trebuie să știi că bărbatul Fecioară este unul dintre cei mai fideli și loiali parteneri, așa că nu vei avea probleme cu el. De fapt, dacă îl faci să-ți mănânce din palmă, el se va atașa atât de mult de tine și nu va mai dori niciodată pe altcineva. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îl vei face să-ți mănânce din palmă destul de ușor pe acest nativ dacă îi arăți că ești suficient de puternică pentru a avea grijă de el.

Dacă îi arăți că ești independentă și că nu ai nevoie de el pentru a te completa, el va fi înnebunit după tine.

Se știe că Balanțelor le plac femeile alfa cărora nu le este frică de nimic și de care s-ar putea să se teamă și alții.

Pur și simplu are nevoie de cineva care uneori va decide în locul lui, pentru că nu știe ce este cel mai bun lucru pentru el. Are mai mult nevoie de o figură maternă decât de o soție, așa că depinde de tine dacă poți funcționa cu genul acesta de bărbat.

Nu este genul de bărbat care nu poate avea grijă de el din cauză că este leneș, doar că uneori nu crede că e sufiecient de capabil și inteligent pentru a lua decizia corectă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă-l să-ți mănânce din palmă făcând lucruri mici pentru el. Adu-i o ceașcă de cafea când vezi că este obosit sau fă-i un masaj din când în când.

Nu vrea nimic grandios de la tine, ci doar lucruri mărunte care să-i arate că te gândești la el.

Pentru el, lucrurile mărunte contează cel mai mult, așa că probbail va fi mai fericit când vei aduce o cafea de ceai când este bolnav decât să-i cumpere un Porsche de ziua lui.

Un bărbat ca acesta este cunoscut ca fiind orientat spre familie și tradițional, așa că, cel mai probabil el îți ca transforma viața în cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Nu va permite niciodată să ți se întâmple ceva rău și va face de cele mai multe ori ceea ce vrei tu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă vrei să-l faci să-ți mănâce din palmă, va trebui doar să fii tu însăți. Asta înseamnă cu nu există pretenții, nici dramă și nici minciuni.

Fii doar tu însuți pentru că el nu se poate îndrăgosti decât de cineva care este sincer și adevărat.

Lasă-l să te vadă așa cum ești, vulnerabilă, dar în același timp și extrem de puternică, cu o mare voință de a lupta și de a merge mai departe.

Dacă îi arăți cine ești cu adevărat, el va rămâne mereu îndrăgostit de tine și nu se va uita niciodată la altă femeie.

Ce trebuie să eviți într-o relație cu el este să-l minți, pentru că acest lucru îl poate răni extrem de mult. Fii întotdeauna cinstită, oricât de dur ar fi adevărul și comunică deschis. Numai în acest fel poți face ce vrei din el!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Singura modalitate de a face un bărbat Capricorn să-ți mănânce din palmă este să-l apreciezi și să-i arăți că ești recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru tine.

Arată-i că apreciezi fiecare efort pe care îl depune pentru a îmbunătăți relația.

Nu uita să-i spui că îl iubești în fiecare zi, deoarece este destul de sentimental și lucruri de genul acesta îi pot face ziua.

Arată-i că ești persoana pe care se poate baza întotdeauna și că nu-l vei lăsa niciodată să plece. El trebuie să se simtă în siguranță într-o relație și să știe că tot efortul său nu este în zadar.

La fel cum te ajută și te sprijină el, vrea să facă același lucru pentru el. Nu are nevoie doar de o iubită, ci și de un bun prieten în fața căruia se poate deschide.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îl vei face să fie înnebunit după tine dacă ești o femeie care îl va susține în carieră.

Dacă știi cum să-l lauzi pentru toate realizarile sale în afaceri, atunci îți va mânca din palmă. El a muncit mult pentru a ajunge acolo unde este și vrea ca partenera sa să știe asta.

De aceea, este foarte important pentru el să aibă lângă el o persoană care să-l susțină și să-l motiveze să fie cea mai bună versiune a lui.

Are nevoie de o femeie bună care să-l încurajeze și să-l susțină necondiționat. Numai dacă el se va simți complet fericit și tu vei fi fericită.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îl poți face să-ți mănânce din palmă dacă arăți interes pentru familia lui.

Este foarte tradiționalist și iubește ideea că partenera sa are o relație bună cu părinții și frații săi.

Deci, dacă vrei să-l faci să fie înnebunit după tine, tot ce ai nevoie este să devii cel mai bun prieten al familiei sale. Dacă vezi că tu și familia lui nu sunteți la același nivel, fii sinceră cu privire la asta.

Te poți preface că îți place de ei o scurtă perioadă de timp, dar nu va funcționa pe termen lung.

Dar, pe de altă parte, poți avea o relație minunată cu familia sa și, în acest caz, jumătate din treabă este ca și făcută.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod