Andreea Esca, pictorial sexy. A pozat pentru soţul ei, pasionat de fotografie

Vedeta Pro TV nu exclude ca în viitor să apeleze la botox

Andreea Esca a acceptat să realizeze un pictorial şic pentru numărul din martie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" (CSID). Ea a fost fotografiată în ipostaze sportive chiar de soţul său, Alexandre Eram. Pasionat de fotografie, acesta s-a folosit de ocazie pentru a testa aparatul foto pe care l-a primit cadou de Crăciun.

În interviul publicat de CSID, vedeta Pro TV a vorbit despre viaţa sa de zi cu zi şi despre programul ei care include şedinţe de sport, mese uşoare şi o strategie eficientă de combatere a rutinei. "Cred că aveam în jur de 60 de kilograme, ajunsesem până la 60 de kilograme, şi acum am între 55 şi 56. Dar contează foarte mult pentru că eu sunt scundă şi atunci fiecare kilogram se vede", a declarat Andreea Esca.


Întrebată cum s-a hotărât să slăbească, Andreea Esca a răspuns: "Nu pot să spun. Dar a existat un moment în care m-am hotărât şi, chiar dacă au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam. De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de trei ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede."

Vedeta spune că nu a ţinut niciun regim, dar nici nu a făcut excese alimentare: "Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă."

"Continui să fac sport foarte mult. În ce priveşte dieta, sunt atentă. Dacă astăzi îmi permit să mănânc două prăjituri mici pentru că am avut poftă, sunt atentă mâine, poimâine, să mănânc mai puţină mâncare care să nu fie în regulă, adică pâine, paste şi aşa mai departe, astfel încât să rămân la kilogramele astea. Mă cântăresc aproape în fiecare zi ca să mă menţin între 55 şi 56 de kilograme", a explicat vedeta.

Întrebată cum i se pare viaţa la aproape 40 de ani, Esca a spus că nu-i vine să creadă că se apropie de acest prag, dar e mulţumită şi fericită. "Acum, e adevărat se pare că e o vârstă la care nu m-am gândit niciodată. Adică totul era aşa... dacă mă întrebai, spuneam: asta o să fac mai încolo pe la 40 de ani. Şi acum nu-mi vine să cred că am ajuns. Pe de altă parte, sunt mulţumită, sunt fericită."

Vedeta nu exclude ideea ca într-o zi să folosească tratamente estetice pentru întinerirea tenului: "Nu mi se pare exclus ca într-o zi să consider că am prea multe riduri şi că poate ar trebui să îmi pun acid hialuronic sau botox. Am să mă gândesc. Dacă într-o zi o să mă deranjeze foarte tare, cred că am să mă gândesc."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Julye pe 28 Feb 2012, 22:47
    Andreea Esca

    Deci arata bhestial :x Imi plac la nebunie pozele :x

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod