50 Cent pozează pe patul de spital - FOTO

De pe un pat de spital, 50 Cent pozează înconjurat de trei jucării din pluş - tratat, potrivit unui prieten, contra unei infecţii. Rapperul a postat multe mesaje pe Twitter, promovându-şi cel mai recent disc şi făcându-i astfel pe unii dintre fani să se îndoiască de veridicitatea internării sale
De pe un pat de spital, 50 Cent pozează înconjurat de trei jucării din pluş - tratat, potrivit unui prieten, contra unei infecţii. Rapperul a postat multe mesaje pe Twitter, promovându-şi cel mai recent disc şi făcându-i astfel pe unii dintre fani să se îndoiască de veridicitatea internării sale, relatează Mediafax.

"Sunt în spital, dar discul meu «Gangsta Grillz Lost Tape» este finalizat şi va fi lansat la timp", a declarat vedeta, miercuri, în primul său mesaj postat pe Twitter, însoţit de o fotografie care îl prezenta pe un pat de spital.

"Nu vreau să fiu operat", continuă rapperul în al doilea mesaj, însoţit şi acesta de o fotografie şi în care îi cere pugilistului american Floyd Mayweather să îi telefoneze.
"Sună-mă, telefonul tău e închis", spune 50 Cent.

Potrivit declaraţiilor făcute pentru site-ul revistei de muzică rapp XXL de unul dintre apropiaţii săi, DJ Drama, producător al discului pe care 50 Cent urmează să îl lanseze în curând, rapperul ar suferi de o infecţie intestinală.

Un alt mesaj postat de 50 Cent este însoţit de o fotografie care îl arată pe rapper în timp ce întindea spre obiectivul aparatului trei jucării din pluş.

"Mă simt mai bine astăzi, cred că voi ieşi în curând din spital", spunea 50 Cent, într-un mesaj postat joi dimineaţă.
"Eminem m-a sunat aseară. Îl ador, e prietenul meu", a adăugat rapperul.

Jurnaliştii de la revista People îşi pun însă întrebări în legătură cu veridicitatea spitalizării artistului, vorbind despre coincidenţa dintre problemele de sănătate şi mesajele care au urmat şi lansarea apropiată a noului disc al muzicianului, notează Mediafax.

"50 Cent suferă de o infecţie intestinală - sau încearcă doar să atragă atenţia?" - este titlul unui articol postat pe site-ul revistei People.
Autorul său citează o sursă anonimă care spune că presupusa internare a starului american este doar o strategie de marketing.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod