Cori Grămescu le ajută să slăbească pe femeile din Sri Lanka

Renumita antrenoare de fitness a ajuns renumită şi peste hotare, mai exact şi în Sri Lanka.

Renumita antrenoare de fitness a ajuns renumită şi peste hotare, mai exact şi în Sri Lanka.

Cori a avut surpriza să primească două comenzi on-line ale DVD-ului său “Lady Fit Home Edition” tocmai din îndepărtata ţară din la Oceanul Indian. Dacă la început a crezut că este o eroare tehnică, mai apoi s-a confirmat că două românce care locuiesc acolo au cumpărat DVD-ul, după ce au urmărit-o pe Cori în presa on-line din România.
“Spre marea mea surprindere, au fos cereri şi din alte ţări, nu doar din România. DVD-ul va pleca şi în Italia, Spania şi Grecia, dar şi în Sri Lanka. Nu mă aşteptam să fiu cunoscută acolo. Se pare că multe românce care lucrează în afara ţării citesc presa din România şi vor să se antreneze cu cineva care vorbeşte limba lor nativă”, declară Cori Grămescu.

Antrenoarea de fitness a lansat DVD-ul special pentru femeile care nu au timp să meargă la sală, nu au făcut sport până acum şi nu au nici ocazia să vină la sala ei din Bucureşti să se antreneze cu ea.

În plus, spre deosebire de alte DVD-uri de acest gen de pe piaţă, se oferă la pachet şi o dietă personalizată iar femeile au parte de consultanţă prin telefon sau email pe toată perioada celor trei luni de antrenament.

DVD-ului “Lady Fit Home Edition”, cu care femeile pot slăbi până la 9 kilograme în trei luni, poate fi comandat de pe www.ladyfit.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod