stilist

Puterea unui stilist: Transformările incredibile prin care oamenii obișnuiți ajung să arate ca niște vedete

Un stilist foarte talentat are puterea de a transforma un om obișnuit într-o persoană cu aspectul unei vedete. Doar cu machiaj, aranjarea părului și ținute noi!

Ne transformăm în fiecare zi. Încet, imperceptibil. Dar ceea ce face un stilist foarte talentat în studioul său e o artă fabuloasă.

Fără bisturiu, fără tratamente estetice costisitoare, un om poate fi pur și simplu atât de schimbat cu ajutorul unor tehnici aplicate cu măiestrie, încât nu mai poți să-l recunoști. Iar imaginile comparative pe care Konstantin Bogomolov le-a publicat pe Instagram, în cadrul proiectului "Makeover", demonstrează cât de importante sunt machiajul, modul în care e aranjat părul și ținuta în aspectul unei persoane.



Bogomolov folosește aceste imagini la cursurile pe care le ține la școala sa din Riga, Letonia. "Școala de imagine Bogomolov este un centru de pregătire pentru stiliștii personali. Predăm aici un program de un an, denumit Design de imagin", a spus un reprezentant al acestui centru.

"Proiectul <<Makeover>> a fost creat în scopuri educative, pentru ca elevii să aibă o sursă de inspirație pentru lucrarea de absolvire și să-și ia diploma. Nu este un serviciu pe care îl facem clienților zi de zi", a adăugat acesta.

Proiectul este realizat de regulă o dată pe an, în timpul examenelor finale ale elevilor și în săptămâna absolvirii.
Toate modelele sunt persoane obișnuite care aplică pentru a lua parte la proiect prin intermediul site-ului școlii, notează agenția de presă Ferrari.

Puse una lângă alta, pe modelul înainte și după, fotografiile sunt fabuloase și surprind transformarea incredibilă a unor oameni de condiție normală care ajung să arate ca niște personalități, grație machiajului, aranjării părului și a schimbării ținutei. În unele cazuri nu-ți vine să crezi că e vorba de același om.

Lidia, 43 de ani, contabilă

 

Gemenele Liudmila și Tamara, 65 de ani, dentiste

Svitlana, 37 de ani, profesor universitar


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod