60 de lucruri care arată cu totul altfel după ce sunt curățate cu presiune - FOTO

Există un sentiment profund, pe care aproape toți îl avem și care ne face să ne simțim bine când vedem un lucru murdar care a fost curățat. De aceea privesc oamenii cu satisfacție aceste imagini.

Acest sentiment face parte din instinctul nostru de a transforma haosul în ordine și este strâns legat de bucuria pe care o simțim când observăm o simetrie întâmplătoare sau când unele linii sunt așezate perfect din întâmplare într-o fotografie, notează Bored Panda. Tot acolo se încadrează și satisfacția pe care o simți atunci când cureți noroiul sau rugina de pe diverse lucruri cu un jet de apă cu presiune.

Fotografiile făcute înainte și după această operațiune nu-i lasă indiferenți nici pe cei care nu au folosit un astfel de aparat.

Este imposibil să reziști în fața dovezilor: lucruri de tot felul, de la garduri și pavavaje la mașini, de la animale până la ziduri, capătă o altă înfățișare după trecerea unui jet puternic de apă.

Stephen, un curățător profesionist care conduce în Dublin, Irlanda, o afacere în domeniu, The Powerwash Man, spune că toată lumea este încântată când vede demonstrațiile video pe care el postează pe rețelele de socializare: "Toți, de la copii până la bătrâni, se bucură să ne urmărească clipurile video.
Cred că deoarece satisfacția este aproape instantanee când vezi cu ochii tăi rezultatele. Iar cu ajutorul forței apei satisfacția chiar este mare"
, a spus el.

Inițial, afacerea lui Stephen a fost afectată de pandemia de COVID-19. Dar, ușor-ușor, lucrurile s-au îndreptat. "Cu cât lumea a stat mai mult acasă, cu atât a început să observe mai multe lucruri și, văzând murdăria zi de zi, a început să-și dorească să facă curățenie", a spus el. Chiar dacă nu mai e ca înainte, când îi plăcea să intre în curtea omului și să-i strângă mâna înainte de a se apuca de treabă, Stephen e mulțumit că situația s-a îndreptat, cât de cât, și este convins că situația se va îmbunătăți: "Anul ăsta nu mai e la fel ca în trecut din cauza COVID, dar sunt sigur că va reveni la normal în curând."

Citește și: Casa din cutii de fier.
Vila făcută din 12 containere care se vinde cu 500.000 de dolari - FOTO


Bored Panda a publicat o serie de imagini care demonstrează cât de mult diferă unele lucruri înainte și după curățarea cu un aparat cu presiune.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod