pește

O, nu! Momentul în care un peștișor își dă seama că nu mai are scăpare

Momentul foarte rapid în care un peștișor e pe cale să fie mâncat de un stârc a fost susprins de un fortograf pasionat de natură. Imaginile sunt incredibile.

Și un peștișor neînsemnat poate avea o zi proastă, dar în acest caz, din păcate pentru el și din fericire pentru prădătorul său și pentru diversitatea naturii, o zi proastă este și ultima din scurta lui viață. Iar când își dă seama că nu mai are scăpare, reacția "victimei" este incredibilă.

Momentul în care un stârc prinde peștele "din zbor", iar acesta realizează îngrozit că va fi mâncat a fost surprins de Dave Potts, în rezervația Blashford Lakes Nature din New Forest, Hants, Anglia.

De profesie programator, Dave are 29 de ani și este pasionat de fotografie și de natură.

El a mărturisit că a surprins momentul din întâmplare: "Stârcul și-a arătat comportamentul lui natural și urmărea peștii. Ca să-i înghită după ce-i prindea, îi rotea puțin în aer. Am fost foarte norocos să prind exact momentul. N-am încercat să fac poza chiar așa, eu voiam să fotografiez un pescăruș și în timp ce așteptam am făcut câteva cadre cu natura."



"Stârcul a decis să urmărească un pește la câțiva metri în fața mea și am prins câteva cadre cu el jucându-se cu peștișorul înainte de a-l înghiți.

Mulți mi-au zis că le-a plăcut imaginea pentru reacția peștelui care pare șocat când stârcul îl prinde și îi dă drumul pentru o clipă, iar asta adaugă o nuanță de umor", a mai spus autorul imaginii.



Dave, care face fotografii de numai doi ani, a realizat aceste imagini pe 15 septembrie, în timp ce poza pescăruși. "La început nu mi s-a părut că poza are ceva special, dar când am postat-o pe rețelele de socializare a stârnit mult intreres. Au fost sute de reacții, iar comentariile au fost uimitoare", a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod