Gisele Bündchen și-a făcut operație la sâni, apoi a regretat: „Parcă trăiam într-un corp care nu era al meu“

Vedeta și-a făcut o operație estetică pentru că sânii i s-au micșorat și au devenit inegali după ce a alăptat. Dar a regretat imediat decizia.

Este prima oară când supermodelul brazilian discută despre operația estetică după zvonurile care au apărut în 2015. În cartea sa de memorii "Lessons: My Path to a Meaningful Life", vedeta în vârstă de 38 de ani recunoaște că a suportat o intervenție plastică după ce sânii ei s-au micșorat și au devenit inegali din cauza alăptatului.

"Eram apreciată pentru corpul meu și am simțit că oamenii au așteptări de la mine, iar eu nu le puteam îndeplini. M-am simțit foarte vulnerabilă, pentru că pot face mișcare, pot să mănânc sănătos, dar nu pot schimba faptul că ambilor copii le-a plăcut mai mult sânul meu stâng decât cel drept.

Tot ce am vrut a fost să-i am egali și oamenii să nu mai comenteze despre asta", a declarat Gisele pentru revista People.

Supermodelul a confirmat că a făcut operația discret, în urmă cu doi ani. În acea perioadă, Gisele a fost fotografiată împreună cu sora ei, Rafaela, purtând amândouă burka pentru a nu fi recunoscute în timp ce intrau într-o clinică de chirurgie plastică din Paris.
A fost o decizie pe care Gisele a regretat-o imediat. "Când m-am trezit, mă gândeam: <<Ce am făcut?>>. M-am simțit de parcă trăiam într-un corp pe care nu-l recunoșteam.
În primul an am purtat haine lăbărțate, fiindcă nu mă simțeam confortabil"
, a povestit ea.

În cartea sa, Gisele scrie că a tras învățămintele din acest episod. "Ce nu te omoară de întărește. Mi-aș fi dorit să învăț asta într-un alt mod."
Bündchen i-a mulțumit soțului ei, Tom Brady, pentru că a susținut-o în acea perioadă. "Te iubesc orice ar fi", i-a spus el.

Vedeta scrie și despre lupta sa cu atacurile de panică, dezvăluind că la un moment dat s-a gândit să se sinucidă. "Lucrurile pot părea perfecte din afară, dar n-ai idee ce ce întâmplă de fapt", a spus ea pentru People.
"Simțeam că poate a venit timpul să vorbesc despre unele slăbiciuni și asta m-a făcut să înțeleg că orice am trăit, nu mă voi schimba, pentru că cred că sunt cine sunt datorită acestor experiențe", a adăugat vedeta.

În cartea sa, Gisele scrie că nu se simțea specială în copilărie și a avut parte de un început dificil în modelling. După ce la 14 ani a fost descoperită de un agent, într-un mall din São Paulo, ea a suportat multe comentarii negative despre aspectul său fizic. "Îmi spuneau: <<Nasul tău e prea mare, iar ochii sunt prea mici, n-o să ajungi niciodată pe coperta unei reviste>>", povestește vedeta.


N-a trecut mult și aspectul său cu linii atletice și-a croit loc în industrie, Gisele semnând în 1997, cu designerul Alexander McQueen, un contract care o scotea din anonimat. Curând, ea era pe coperta revistei Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod