O lume neobişnuită: Peisaje ireale care par de pe altă planetă - FOTO

Deşertul namibian are frumuseţea lui bizară. E un loc suprarealist, în care totul pare din altă lume.

Din momentul în care a văzut pentru prima oară câteva imagini din deşertul Deadvlei, într-o revistă National Geographic, Joselito El Zapatero a ştiut că trebuie să ajungă acolo. Călător neobosit, pasionat de fotografie, de natură şi aventură, el locuieşte actualmente în Congo. Şi-a cumpărat bilete pentru un zbor în Namibia şi dus a fost, împreună cu iubita sa. Au traversat deşertul cu o maşină până când au ajuns în valea Sossusvlei National Park, din deşertul namibian.

Deadvlei e un loc unic, cu o paletă incredibilă de culori care capătă nuanţe extraordinare la răsărit, aşa că merită să te trezeşti în zori ca să nu pierzi spectacolul magnific.

Era ora 5.15 când Joselito aştepta nerăbdător în faţa porţii pentru a putea intra în parcul naţional. Accesul este permis, de regulă, când începe răsăritul soarelui.

După deschiderea porţilor, cei doi tineri au gonit cale de 60 de kilometri cu maşina, doar cu luminile de pe frontalele montate pe cap. Ultimii cinci kilometri au sporit aventura, pentru că au fost parcurşi prin nisip şi a contat enorm că au închiriat o maşină de teren cu tracţiune 4x4 şi că Joselito e un şofer îndemanatic, altfel ar fi rămas înţepeniţi şi ar fi ratat şansa de a face aceste minunate fotografii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod