lupi

Maratoniştii de asfalt: Doi lupi se iau la întrecere cu o maşină - VIDEO

O femeie din Canada a filmat doi lupi care alergau pe lângă maşina sa, în timp ce ea se îndrepta spre serviciu.

Rhonda Miller se îndrepta spre serviciu când a observat pe cineva alergând pe marginea şoselei. La început, a crezut că e un om. "Mi s-a părut ciudat, pentru că de obicei nu vezi oameni pe jos atât de departe de o localitate", a povestit ea.

"Am încetinit puţin şi m-am uitat mai bine când m-am apropiat. Am crezut apoi că e un urs, dar mi-am dat seama că nu avea cum, pentru că în perioada asta ei nu ies", a adăugat femeia.

Apoi, a mai văzut o siluetă alergând, iar când a fost destul de aproape, Miller a înţeles că erau doi lupi negri uriaşi: "Mi s-a făcut imediat frică.

Am fost şocată ce cap mare şi ce fălci imense aveau."

Deşi i s-a făcut pielea ca de găină, Miller a decis să urmărească animalele timp de câteva minute, în timp ce acestea goneau pe lângă maşină, pentru a le înregistra, conştientă că puţină lume ar fi crezut-o. "Mulţi m-au întrebat cât de repede alergau. Dacă eram bărbat, mă uitam şi la asta. Nu ştiu. Cred că undeva între 40 şi 50 de kilometri la oră... erau atât de rapizi", a spus ea.

Înregistrarea video a devenit repede virală.
"Toţi s-au amuzat. Cred că forţa şi frumuseţea lor, văzându-i cum aleargă aşa, te cuceresc", a adăugat Rhonda Miller.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod