Si vedetele fac pasiuni pentru alte... vedete

Alicia Silverstone si Queen Latifa


Iata ca nu doar Kylie Minogue se gandeste "sa schimbe taberele" - si actrita Alicia Silverstone a "cochetat" cu acest gand, dupa finalizarea filmarilor pentru pelicula "Beauty Shop", din anul 2005.

Alicia a marturisit ulterior in cadrul unei emisiuni americane televizate faptul ca ajunsese sa fie obsedata de frumusetea voluptuoasa a colegei sale de platou, Queen Latifa.

Actrita a declarat: "Ne-am inteles foarte bine, foarte repede. Te cucereste din primul moment si este o prezenta extraordinara. Ea da tonul la orice".

Samuel L. Jackson si Helen Mirren


Samuel L. Jackson a recunoscut ca are o adevarata slabiciune pentru colega sa de breasla, Helen Mirren, noteaza Monstersandcritics.com.

Actorul din "Pulp Fiction", in varsta de 60 de ani, a dezvaluit ca este un fan declarat al actritei britanice de 63 de ani si ca urmareste obsesiv filmele in care a jucat aceasta.

Jackson a declarat: "Urmaresc orice film in care joaca Helen Mirren - in special productiile cinematografice in care era tanara. Adica, totusi! O iubesc pe Helen! Vad filmul 'The Cook the Thief His Wife and Her Lover' de cel putin patru ori pe an".



50 Cent si Phylicia Rashad


De fiecare data cand il vedem pe rapperul 50 Cent, ne imaginam un tip dur si, cu siguranta, inconjurat de tinere frumoase si sexy. Insa putem crede ca starul doar pozeaza in fata noastra, incercand sa ne pacaleasca, din moment ce pare a fi mai interesat de femeile... mature.

Anul trecut, cantaretul a facut o marturisire cel putin neasteptata, si anume faptul ca are o pasiune pentru actrita din serialul TV de comedie "Cosby Show", Phylicia Rashad, in varsta de 60 de ani.

Starul a declarat: "Era minunata. Iisuse... Am intalnit-o recent - inca este o femeie foarte atragatoare".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod