Si vedetele fac pasiuni pentru alte... vedete

Kylie Minogue si Tallulah Bankhead


Ne-a tulburat mintile cu piesa pop "Can't Get You Out Of My Head", insa Kylie Minogue se pare ca traieste cu adevarat aceasta poveste, din moment ce nu reuseste sa isi scoata din minte o anumita... femeie.

Solista in varsta de 40 de ani a dezvaluit ca este pasionata de actrita bisexuala Tallulah Bankhead, un adevarat icon al cinematografiei.

Iar Kylie a socat intreaga lume cu o declaratie deloc cuminte: "As putea deveni lesbiana pentru ea. A fost o femeie fascinanta si exotica. Dumnezeu stie ca nu am un barbat, asa ca, cine stie, poate schimb taberele".

Vedeta a tinut sa detalieze motivele pentru care a dezvoltat aceasta slabiciune pentru Bankhead: "Sunt atatea lucruri de admirat la Tallulah. Si-a trait viata din plin, poate prea mult. As vrea sa o eliberez pe acea Tallulah pe care si eu o port in suflet".

Desi singuratatea a determinat-o pe cantareata de muzica pop sa renunte definitiv la barbati, speram sa uite curand aceste ganduri, spre fericirea fanilor sai...

Tallulah Bankhead a murit in anul 1968, la varsta de 66 de ani. Intreaga viata a actritei a fost marcata de controverse legate de viata sa sexuala si de consumul de droguri.


Sharon Stone si Dev Patel


In cazul in care inca nu ai vizionat pelicula "Slumdog Millionaire", castigatoare in 2009 a premiului Oscar pentru Cel mai bun film, atunci iti recomandam sa nu o ratezi, pentru ca face toti banii. Mai mult decat atat, vei avea ocazia sa il vezi pe britanicul Dev Patel, cel pentru care actrita Sharon Stone a facut o adevarata pasiune.

Destul de ciudat, avand in vedere faptul ca vedeta din "Basic Instinct" a implinit luna trecuta 51 de ani, iar Patel abia va implini luna aceasta 19 ani... Insa actrita a avut o relatie amoroasa si cu Chase Dreyfous, de 24 de ani, ceea ce face ca lucrurile sa fie ceva mai explicabile...

Se pare ca flacara pasiunii s-a aprins in luna februarie, cu ocazia decernarii premiilor BAFTA. Atunci, Stone l-a "urmarit" pe tanarul Patel doua zile, facandu-i ocheade si stand mereu in preajma lui. Patel s-a simtit flatat ca o actrita de renume ii acorda atat de multa atentie si ii sopteste la ureche "Ai fost minunat in 'Slumdog Millionaire!'". Tanarul abia a reusit sa ingaime: "Multumesc!", releva Mirror.co.uk.

Dev Patel a declarat: "Sharon este extraordinara, a flirtat cu mine toata noaptea. Mai devreme ma urmarea peste tot, m-a palmuit... Sharon Stone! Va vine sa credeti asa ceva?!".

Un martor care a vazut intreaga scena a declarat: "Dev i-ar putea fi fiu, chiar nepot, dar asta nu a parut sa o deranjeze pe Sharon sa flirteze cu el. Imediat dupa ce a plecat de langa ea, si-a luat telefonul mobil si a spus: 'Baietii nu vor crede niciodata asa ceva - trebuie sa le scriu un mesaj despre Sharon Stone.' Mickey Rourke a fost dezamagit si ofticat ca pustiul asta a fost in centrul atentiei toata seara".

Ulterior acestei intamplari, Stone a adaugat: "Sunt un mare fan al filmului... nu-i asa ca Dev este adorabil?". Ce putem spune? O noua idila la Hollywood...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod