Doctorul lui Michael iese la rampa

Conrad Murray are un singur pacat: a adormit. Aceasta este scuza pe care a gasit-o medicul acuzat ca ar fi provocat moartea megastarului.
Conrad Murray are un singur pacat: a adormit. Aceasta este scuza pe care a gasit-o medicul acuzat ca ar fi provocat moartea megastarului. Unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului a ales o metoda mai putin obisnuita de a se confesa: a inregistrat un filmulet si l-a postat pe Youtube. A prezentat situatia din punctul sau de vedere, iar inregistrarea a fost facuta, in urma cu o saptamana, la resedinta lui din Huston.

"Dupa tot ceea ce se intampla, imi este teama sa raspund la telefon ori sa-mi folosesc e-mailul. Tocmai de aceea am inregistrat acest film, sa stiti ca am primit mesajele voastre. Nu am putut sa va raspund personal, desi stiti ca acest lucru nu-mi sta in fire... Mesajele voastre imi dau putere si curaj sa merg mai departe. Inseamna totul pentru mine... Nu fiti ingrijorati. Totul va fi bine, atat timp cat am incredere in Dumnezeu. Am facut tot ce mi-a stat in putinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze, va multumesc", a incheiat medicul.

Cu siguranta ca Murray nu trece prin cea mai frumoasa perioada din viata lui, iar acest lucru reiese din declaratia pe care o face. El sustine ca a primit foarte multe amenintari in ultima vreme, dar ca, pe de alta parte, nu se teme absolut deloc de ancheta al carui suspect principal este.

Recunoaste ca i-a administrat Propofol

 
In ceea ce priveste circumstantele in care s-a produs decesul, Murray a recunoscut in fata politistilor ca el i-a administrat perfuzia cu Propofol lui Michael, dar ca aceasta nu i-ar fi putut cauza moartea. Dar totusi ce s-a intamplat, se intreaba toata lumea?

Potrivit ziarului The Sun, care a intrat in posesia unor informatii din interiorul anchetei, Murray le-ar mai fi spus politistilor ca Michael i-ar fi cerut unui angajat sa-i administreze si Demerol, de teama ca efectele primei perfuzii, administrate cu cateva ore mai devreme, nu vor fi suficient de puternice. Acest al doilea "tratament” ar fi venit... fix dupa ce Conrad Murray a adormit.
20 August 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adelyna pe 9 Oct 2009, 16:27
    mj

    eu nu stiu de ce va mai agitati atata cand este atat de evident cine este vinovatul . este doctorul murray .el acum incearca sa ne inmoie cu declaratiile astea stupide ca vai nu ia dat nici o pastila si nici nu ia facut nici o injectie . ce stupid din partea lui . trebuia doar sa recunoasca adevarul :ca el la ucis pe michael jacskon si gata , nu sa se planga atata ca vaii,, nu eu lam ucis ''. este foarte urat din partea lui ce a facut . a ucis un om cu cel mai nobil suflet din istorie . nimeni nu va mai avea vreodata un suflet ca cel a lui michael jackson . el este regele lumii . te iubesc michael jackson

    1
    0

  • victo_53 pe 21 Aug 2009, 18:16
    destin

    Eu ca medicul nu are nicio vina si mai cred ca doctorii implinesc un destin

    1
    0

  • Andrada Roman pe 21 Aug 2009, 14:44
    Doctorul lui Michael iese la rampa.

    Uneori medicii nu sunt capabili sa aplice unui pacient tratamentul cel mai adecvat si atunci "improvizeaza" creand mai mul rau, decat bine. In plus, medicii sunt responsabili, in cea mai mare parte, de dependenta medicamentoasa, a pacientilor! Este un adevar trist!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod