Doctorul lui Michael iese la rampa

Medicul sustine ca aceasta combinatie intre Demerol si Propofol a determinat atacul de cord, iar el are un alibi: a fost rapus de oboseala. Aceasta afirmatie a fost dezvaluita de o sursa apropiata anchetei, citata de The Sun: "Murray ii pusese o branula prin care ii administra intravenos Diprivan toata noaptea. Dar de data aceasta, Michael s-a trezit inaintea lui Murray si i-a cerut unui angajat niste Demerol. Acesta i l-a dat, dar trecuse prea putin timp de la prima doza de anestezic. Asta e ceea ce l-a omorat".

Aceste declaratii naucitoare vin dupa ce, timp de aproape doua luni, avocatul lui Murray, Ed Chernoff, a sustinut cu vehementa ca cel pe care-l reprezinta in instanta nu i-a dat lui Michael niciun medicament care sa-i provoace moartea. Se stie foarte bine ca Propofolul se administreaza numai in spitale, sub stricta supravechere medicala, iar pe toata perioada perfuziei trebuie monitorizate ritmul cardiac si nivelul oxigenului din sange.

Filmuletul, o strategie de PR


"Asta este o chestie clara de PR"
, le-a declarat fostul procuror, Kenneth Padowitz, celor de la Fox News, aratadu-se indignat la vederea acestui filmulet. "Cred ca vor sa-l umanizeze, vor sa-l faca sa para un om obisnuit, normal, cu prieteni, nu un individ malefic. Este o incercare transparenta de a castiga simpatizanti. Sunt scarbit", incheie Padowitz.

Toate strategiile menite sa-l salveze pe doctorul Murray nu au niciun rezultat. Acesta urmeaza sa fie arestat in urmatoarele doua saptamani, sub acuzatia de omor de gradul doi, anunta Fox News. Initial, autoritatile au vrut sa-l incadreze pe Murray la omor de gradul 1, dar nu au avut dovezi suficiente. In plus, in cadrul aceleiasi anchete, autoritatile il cerceteaza si pe medicul dermatolog al artistului, Arnold Klein, care este acuzat de malpraxis.

In acest moment, politistii aduna inca dovezi incriminatoare in cazul celor doi medici, urmand sa execute un ultim mandat de perchezitionare a unei farmacii din Los Angeles.

Toate aceste acuzatii si perchezitii vin in urma rezultatelor toxicologice ale autopsiei lui Michael Jackson care au fost finalizate, dar sunt tinute secret pana la finalizarea anchetei.

20 August 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adelyna pe 9 Oct 2009, 16:27
    mj

    eu nu stiu de ce va mai agitati atata cand este atat de evident cine este vinovatul . este doctorul murray .el acum incearca sa ne inmoie cu declaratiile astea stupide ca vai nu ia dat nici o pastila si nici nu ia facut nici o injectie . ce stupid din partea lui . trebuia doar sa recunoasca adevarul :ca el la ucis pe michael jacskon si gata , nu sa se planga atata ca vaii,, nu eu lam ucis ''. este foarte urat din partea lui ce a facut . a ucis un om cu cel mai nobil suflet din istorie . nimeni nu va mai avea vreodata un suflet ca cel a lui michael jackson . el este regele lumii . te iubesc michael jackson

    1
    0

  • victo_53 pe 21 Aug 2009, 18:16
    destin

    Eu ca medicul nu are nicio vina si mai cred ca doctorii implinesc un destin

    1
    0

  • Andrada Roman pe 21 Aug 2009, 14:44
    Doctorul lui Michael iese la rampa.

    Uneori medicii nu sunt capabili sa aplice unui pacient tratamentul cel mai adecvat si atunci "improvizeaza" creand mai mul rau, decat bine. In plus, medicii sunt responsabili, in cea mai mare parte, de dependenta medicamentoasa, a pacientilor! Este un adevar trist!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod