Fiesta Cubana revine la Baneasa Shopping City

de Iulia Anghel, 20 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fiesta Cubana revine la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City continua si in acest weekend seria petrecerilor, de aceasta data cu experienta Cubei. Astfel, in zilele de 22 si 23 august, vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia sa participe la Fiesta Cubana, unde muzica, dansurile si cocktailurile traditionale cubaneze vor fi atractia perfecta pentru o zi de relaxare.

Campania "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!", care a fost demarata la inceputul lunii august, se incheie cu Fiesta Cubana si ofera clientilor Baneasa Shopping City sansa de a castiga o excursie in Mexic, oferita de 4U Travel si Lufthansa.

Ritmurile cubaneze vor transforma centrul comercial in destinatia perfecta pentru relaxare, alaturi de trupa Sombrilla y su Timba Light care a pregatit un show special pentru vizitatori.
Mario Antonio Jimenez Sanchez, solistul trupei, este nascut in La Habana, Cuba si a sustinut concerte in numeroase tari, alaturi de nume celebre precum Celia Cruz,Tito Puentes, Oscar D´Leon, Jose Alberto "EL CANARIO", Luis Enrique, Piter Conde.

Petrecerea va fi condimentata cu spectacole incendiare de salsa si raggaeton, oferite de Luis Carlos si Alian, instructorii de la A Lo Cubano Salsa School. In plus, in fiecare dintre cele doua zile de eveniment, participantii au sansa de a castiga cate un curs de salsa cu instructor personal, oferit de A Lo Cubano Salsa School.

Cumparatorii pot intra si mai mult in atmosfera exotica a Cubei, savurand cocktailurile specifice, precum Daiquiri, Cuba Libre sau Mojito.
Acestea pot fi achizitionate gratuit de la bar, pe baza unui bon de cumparaturi in valoare de 150 lei.

Cu acelasi bon, ei se pot inscrie la tombola "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!", care le ofera cumparatorilor sansa de a castiga numeroase premii instant, printre care si o vacanta in Mexic oferita de 4U Travel si Lufthansa.

Fiesta Cubana si Grande Fiesta Braziliana fac parte din campania "Baneasa Shopping City – Destinatia ta de vacanta!", care ofera vizitatorilor ocazia sa experimenteze senzatiile unor destinatii exotice.
Campania are loc pe parcursul a trei weekenduri (8-9, 15-16 si 22-23 august) si aduce in centrul comercial oameni si traditii din cele mai fascinante locuri de petrecere a vacantei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod