Dosar Eva. Cum să pierzi șansa unei cariere în modelling pentru o prostie de pe Facebook

Belgianca Axelle Despiegelaere (în stânga) a avut o șansă imensă când a primit un contract de la L'Oreal. O greșeală copilărească i-a ruinat însă șansa de a intra în lumea modellingului


Vânătoarea nu este o chestiune de viață sau de moarte. Este mult mai importantă decât atâtMesajul postat de Axelle Despiegelaere
N-a durat mult până ce o întâmplare drăguță s-a transformat imediat într-una nemaipomenită: când gigantul de produse cosmetice L'Oreal i-a oferit un contract de imagine, am avut dovada că o poveste frumoasă poate fi și adevărată.

Axelle a apucat chiar să filmeze un tutorial video, într-un salon de frumusețe, în care i se aplică un tratament complet de îngrijire a părului. În doar o săptămână, acest material a înregistrat un milion de vizualizări! Ea și-a făcut și un cont profesional pe Facebook, pe care a strâns 200.000 de like-uri. După un meci de fotbal, Viața frumoasei Axelle Despiegelaere decolase spectaculos într-o nouă direcție.

Dar visul frumos s-a topit la fel de repede cum s-a înfiripat. L'Oreal a rupt brusc contractul cu Axelle, după ce s-a descoperit că ea este pasionată de vânătoare.

Cineva a scos la iveală o fotografie postată de tânăra belgiancă pe contul ei de Facebook, în care apărea cu o pușcă lângă o antilopă ucisă în Africa. Alături, adolescenta scrisese cu convingere: "Vânătoarea nu este o chestiune de viață sau de moarte. Este mult mai importantă decât atât".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod