Frumusete hand-made

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai o marca proprie de cosmetice cu ingredientele si aromele tale preferate? Vino la workshop-ul “Frumusete hand-made” si iti poti crea singura crema preferata. Vei afla ca produsele hand-made nu sunt o alternativa ieftina la cele scumpe, ele sunt un mod de viata!

Descopera aromele exotice ale cosmeticelor hand-made!
Eperimenteaza bucuria realizarii unei crème din ingrediente 100% naturale.
Testeaza tipuri de arome si retete de infrumusetare.

Cand:

Sambata 26 iulie, de la ora 10.00 la 13.00

Unde:

Intr-un cadru prietenos şi amuzant, la Urbanesc, str.Pictor Stefan Luchian nr.17



De Ce:
Poti avea propriile cosmetice facute din ingrediente 100% naturale, ambalate in recipiente care se potrivesc personalitatii tale. Afla cum poti sa-ti prepari singura cremele preferate intr-un workshop interactiv do-it-yourself organizat de Creative Business Management in parteneriat cu Handmande Sister.

Cum
Realizam produsele împreună.

Noi iti oferim toate informatiile necesare, ustensilele si ingredientele naturale de care ai nevoie, iar tu iti prepari, de la A la Z, propria ta crema de fata si ulei de corp vitaminizant, sub indrumarea trainerului. Primesti informatii valoroase despre tehnici de lucru, ingredientele si materialele folosite, de unde le poţi achizitiona, beneficiile produsului final si raspunsuri la toate intrebarile tale.



La final vei sti:
-    sa iti faci singura produse de ingrijire personala - deprinzi tehnica prepararii cosmeticelor dorite si poti continua apoi singura, adaptand retetele;
-    tips& tricks privind ingrijirea corporala personala, in functie de tipul tau de piele;
-    primesti un Ghid de bune practici cu retetele produselor pe care le-ai facut la atelier, ingredientele folosite (proprietati, beneficii), materiale utilizate si de unde le poti cumpara.

Organizatorii ti-au pregatit si cateva surprize:
-    borcanase pictate in culori vii si jucause in care iti poti turna potiunile dragi ca sa le iei acasa.
-    o mini sesiune de cosmetica cu tehnici de masaj facial pe care le vei exersa impreuna cu o cosmeticiana profesionista.



Daca te-am convins, vino sa te inscrii cu un mesaj pe care il asteptam pe adresa: ioana@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon: 031.428.24.44 sau 0743.078.803.

Locurile sunt limitate: 12 persoane.

Costul workshop-ului este de 150 lei/persoana.
Oferta speciala:
Daca vii cu o prietena - ai 30% reducere
Daca vii cu 2 prietene – ai 50% reducere                                                              
Inscrierea se face pana la data de 24 iulie 2014.

Te asteptam cu drag!


Cristina Olaru – trainer „Frumusete hand-made”
„Cred ca exista prea multa comoditate in lumea in care traim, ca prea multe  lucruri ce ne inconjoara sunt facute pe banda rulanta sau din spatele unui calculator; eu sunt aici pentru a echilibra balanţa: sub numele de cod Handmade Sister, produc cosmetice 100% naturale in borcanase pictate manual.
Despre acestea, poti sa-ti faci o idee de pe blogul meu:
http://handmadesisterbeauty.blogspot.ro/

Creative Business Management este o agentie specializata in organizarea de traininguri si workshop-uri de dezvoltare personala si profesionala. Mai multe detalii despre noi poti afla pe www.cbmanagement.ro.


Partener principal:
http://www.biotraditii.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod