Tori Spelling: "Nu sunt anorexica"

Actrita Tori Spelling, in varsta de 35 de ani, a negat zvonurile potrivit carora ar fi anorexica - recent, fotografii ale vedetei i-au determinat pe jurnalisti sa se intrebe daca nu cumva aceasta sufera...
Actrita Tori Spelling, in varsta de 35 de ani, a negat zvonurile potrivit carora ar fi anorexica - recent, fotografii ale vedetei i-au determinat pe jurnalisti sa se intrebe daca nu cumva aceasta sufera din cauza unei tulburari de alimentatie, releva site-ul FemaleFirst.

Potrivit revistei "Star", Spelling, mama a doi copii, cantareste in prezent doar 44,45 de kilograme...

O sursa a precizat ca Tori a inceput sa slabeasca din cauza stresului cauzat de marturisirile facute de mama sa, Candy Spelling, in cartea autobiografica "Stories from Candyland".
Mama vedetei povesteste cu lux de amanunte motivele pentru care, in acest moment, cele doua nu au o relatie foarte buna.

Sursa a declarat: "Nu e bine. Tori este atat de stresata din cauza cartii mamei ei, incat nu mai are nici pofta de mancare. Cu toate acestea, face exercitii fizice in fiecare zi. Prietenii ei sunt ingrijorati si se tem ca ar putea fi anorexica. Acum a ajuns numai piele si os.".

Insa reprezentantul actritei a negat aceste speculatii, afirmand pentru Access Hollywood: "Nu cantareste 44,45 de kilograme.".

Recent, Spelling a glumit pe marginea interesului pe care il manifesta presa pentru viata ei privata: "Stii, trebuie sa ai simtul umorului in legatura cu lucrurile astea, pentru ca nu se opresc niciodata.
Saptamana asta totul este minunat, iar saptamana viitoare totul este aiurea.".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 22 Apr 2012, 20:52
    viata mereg mai departe

    Trebuie sa isi gaseasca echilibrul mai ales ca are doi copii de crescut. Daca asa a considerat mama ei ca face bine scriind acele lucruri trebuie sa o lase in pace.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod