Al doilea film "Sex and the City" va fi lansat pe 28 mai 2010

3 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Al doilea film

Lungmetrajul "Sex and the City 2", inspirat de serialul american de succes cu acelasi nume, va fi lansat in cinematografe in data de 28 mai 2010, au anuntat producatorii, studiourile de film Warner Bros. si New Line, informeaza Variety.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis revin pe marele ecran in continuarea povestii de succes regizate de Michael Patrick King, cel care este, de altfel, si scenaristul peliculei. Producatorii executivi vor fi John Melfi si Jessica Parker, impreuna cu Patrick King, aceeasi echipa de la primul film "Sex and the City" (2008).

O sursa apropiata producatorilor a declarat, citata de ContactMusic, faptul ca scene-cheie ale celui de-al doilea lungmetraj vor fi filmate la Londra - potrivit scenariului, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw, se va muta in capitala Angliei, dupa ce sotul sau, Big (Chris Noth), este nevoit sa se angajeze aici.
Sursa a declarat: "Sequel-ul va include scene-cheie cu Carrie Bradshaw si sotul ei, Big, in Londra; posibil sa fie filmate iarna aceasta, timp de sase saptamani.".

In noul film, Bradshaw va avea de-a face cu infidelitatea sotului sau. Aceeasi sursa a adaugat: "Calatoria lui Carrie la Londra nu este una fericita - singuratatea sotului ei il determina pe acesta sa o insele, ceea ce va duce la nenumarate alte probleme emotionale.".

Prima adaptare pentru marele ecran a indragitului serial a fost un adevarat succes la box office-ul international, avand incasari totale de peste 400 de milioane de dolari.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tzushk pe 4 Apr 2009, 19:17
    pacat...

    ce inseamna fuga dupa bani.. nici primul lung metraj nu a putut egala maniera serialului. dupa cum suna, cel de-al doilea va fi hollywoodian de-a draptul.. http://jocurideculoare.wordpress.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod