Gwyneth Paltrow: "Mai vreau un copil"

Actrita Gwyneth Paltrow, in varsta de 36 de ani, isi pune sotul la treaba vara asta - Chris Martin, vocalul trupei Coldplay, nu are altceva de facut decat sa se supuna, din moment ce vedeta...
Actrita Gwyneth Paltrow, in varsta de 36 de ani, isi pune sotul la treaba vara asta - Chris Martin, vocalul trupei Coldplay, nu are altceva de facut decat sa se supuna, din moment ce vedeta isi mai doreste un copil, mentioneaza "The Sun".

Paltrow a declarat pentru revista "New": "La inceput, m-am gandit: 'Ok, asta e, am terminat, in niciun caz nu o sa mai fac copii'. Apoi, fiul meu a implinit doi ani si mi-am zis: 'Of, nu vreau ca asta sa fie ultima oara cand trec prin experienta cresterii unui copil de doi ani'.
Poate ca o sa mai fac unul".


Cuplul are doi copii - o fetita care va implini cinci ani luna viitoare, Apple, si un baietel in varsta de trei ani, Moses.

Gwyneth a adaugat: "Faptul ca am devenit mama mi-a imbogatit viata intr-un mod incredibil. Copiii mi-au oferit o viata adevarata. Mi-au deschis usa unei lumi noi. Nu ma simt niciodata singura, nu mai simt ca nu am habar care este scopul meu in viata".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod