Cinci filme ca să treci mai ușor peste o despărțire

de Gloria Sauciuc, 1 Septembrie 2018
Rough Night

Gestionarea unei separări nu este lucru ușor, dar „raționalizarea” emoțiilor, înțelegerea lor, este calea spre „vindecarea” sufletului.

Primul interviu acordat de Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie conținea o declarație de mare profunzime: „Dacă iubești pe cineva, îl lași să plece. Acum știu ce înseamnă aceasta, pentru că o simt. Înseamnă să iubești fără să ai sentimentul că cineva îți aparține, înseamnă să nu aștepți nimic în schimb”, a mărturisit actorul.

Noi încurajăm consultarea unui psiholog dacă vă simțiți copleșiți de gânduri negre după o despărțire. Dar vă propunem, totodată, o listă de șapte filme pe care să le urmăriți pentru efectul lor benefic. Amuză, oferă soluții, garantează buna dispoziție, în concluzie oferă o nouă perspectivă de gestionare a pierderii unei relații, în cazul în care nu mai sunt șanse de împăcare.

Ieși cu prietenele.

Când spui ce ai pe suflet, „raționalizezi” emoțiile și le faci mai ușor de manageriat.

Rough Night (2017)


Cinci prietene şi foste colege de facultate – interpretate de Scarlett  Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer şi Zoë Kravitz –  închiriază o casă de vacanţă la Miami, dar excursia devine o aventură trăsnită cu stripperi, polițiști, victime, droguri, sex în trei etc. Partea originală a scenariului ar fi discuția despre prietenie iar partea dătătare de bună-dispoziție e formată dintr-o cavalcadă de gaguri, situații ieșite din comun și momente trăsnite.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod