Andreea Bălan, extrem de sexy în videoclipul piesei „Things u do 2 me“

Andreea Bălan se reinventează cu fiecare single, fiecare videoclip şi fiecare show pe care îl aduce în faţa fanilor săi, iar unul dintre cele mai bune clipuri din cariera sa, pentru piesa

Andreea Bălan se reinventează cu fiecare single, fiecare videoclip şi fiecare show pe care îl aduce în faţa fanilor săi, iar unul dintre cele mai bune clipuri din cariera sa, pentru piesa „Things u do 2 me“, a fost lansat recent.

Cântăreaţa a adunat peste 40 de dansatoare alaturi de Mike Diamondz şi de partenerul ei de scenă, Petrişor, într-o petrecere unică ce a ţinut mai bine de 15 ore. Această petrecere prezintă noul concept de show al Andreei, Carnaval Show, un spectacol magic cu multe hit-uri, dansuri spectaculoase şi nenumărate costumaţii.

Filmările videoclipului „Things u do 2 me“ au avut loc într-un complex rezidenţial de la marginea Bucureştiului, în regia lui Anthony Icuagu, fiind prima colaborare a artistei cu tânărul regizor.

Deşi rezultatul debordează în energie şi distracţie, experienţa a fost riscantă pentru Andreea, pe parcursul întregului shooting a avut loc o furtună teribilă, cu tunere, fulgere, ploaie torenţială şi vânt puternic. Solista şi dansatoarele sale au îmblânzit vremea cu dansul seducător şi s-au străduit să nu strice costumele fabuloase cu pene, speciale pentru dansul samba.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod