LaLa Band, show incendiar la Arenele Romane

Momente spectaculoase, un show de lumini impresionant, distracţie şi multă muzică bună. Acestea au fost ingredientele pe care cei aproximativ 5.000 de fani ai formaţiei LaLa Band le-au petrecut,

Momente spectaculoase, un show de lumini impresionant, distracţie şi multă muzică bună. Acestea au fost ingredientele pe care cei aproximativ 5.000 de fani ai formaţiei LaLa Band le-au petrecut, sâmbătă seară, alături de idolii lor.

Atmosfera a fost incendiară, toţi cei 12 membri LaLa Band cântând 40 de piese şi schimbând peste 75 de costume, timp de peste 3 ore! Cei prezenţi la concert au putut asculta în premieră melodii precum „Viaţa noastră“ şi „Save me“, dar şi un colaj alcătuit din cele mai cunoscute trei cântece LaLa Band, „Stage of joy“, „One wish“ şi „Dance dance dance“.

LaLa Band a cântat şi alte piese deja consacrate, precum „Avem acelaşi vis“, „Am învăţat să lupt“ sau „Ploaia mea“.

În plus, trupa a avut şi un invitat surpriză pentru fanii sai, Costin Cambir, care a cântat piesa „Knocking on heaven’s door“. În cadrul concertului a fost lansat şi cel de-al cincilea album LaLa Band, „LaLa Love forever“, care conţine doar piese originale.

Alături de LaLa Band, în public, au fost şi îndrăgiţii actori Marin Moraru, Carmen Tănase, dar şi artiştii John Puzzle, compozitorul formatiei, Mika Moupondo şi Mihai Ristea.

„A fost o atmosferă extraordinară, iar publicul, ca şi anul trecut, copleşitor.

Cei prezenţi au cântat cu noi, au trăit fiecare piesă şi, mai mult decât atât, au demonstrat că sunt LaLa până la capăt, LaLa forever“, au spus Criss şi Vlad.

„Spectacolul a ieşit mai bine decât ne aşteptam, fanii au rezonat la fiecare piesă şi nu au stat jos tot show-ul, cântând cot la cot cu noi. Mesajul pe care am vrut să-l transmitem a fost că LaLa este forever“, au adăugat Alina şi Dorian.

„A fost minunat, mi s-au înmuiat picioarele când publicul a cântat alături de mine.

Mă bucur să văd că LaLa Band a repetat istoria şi că am retrăit şi la acest concert atmosfera incredibilă de anul trecut“, a încheiat Sore.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod