Smiley a lansat, în colaborare cu un artist din Turcia, un nou single, „Criminal“

După ce ne-a făcut să privim „Dincolo de cuvinte“, Smiley vine acum cu un nou single, „Criminal“, produs în studiourile HaHaHa Production. Noua piesă a lui Smiley este o colaborare

După ce ne-a făcut să privim „Dincolo de cuvinte“, Smiley vine acum cu un nou single, „Criminal“, produs în studiourile HaHaHa Production.

Noua piesă a lui Smiley este o colaborare cu unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci, Kaan, şi vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcţia începută odată cu „Dead man walking“

„Dacă ar fi un film, «Criminal» ar fi acel film care te-ar ţine lipit de ecran aşteptând să vezi ce se întâmplă până la urmă.

Povestea e simplă şi etern valabilă. El o găseşte pe fata visurilor lui, dar preferă să nu îi spună ce simte, pentru că simpla ei prezenţă îl dă peste cap. Ştiţi şi voi cum e când vă fuge pământul de sub picioare, vi se taie respiraţia sau nu vă mai găsiţi cuvintele. Despre toate astea vorbeşte piesa, fiind la bază o melodie care descrie în versuri vulnerabilitatea celui îndrăgostit“, a spus Smiley.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod