Acolo unde oamenii au încetat să mai calce: 23 de locuri părăsite din toată lumea

Încă mai sunt locuri pe Pământ unde omul nu a pășit încă, dar și multe locuri din care a plecat. Natura începe să-i șteargă urmele.
Dimitri, un tânăr care lucrează sub numele Jahz Design și se autodescrie ca "un artist cu multe fețe", lucrează ca freelancer în domeniul designului, modei și fotografiei. Francezul are studii de artist grafic și a fost mereu atras de istorie și de rămășițele arhitectonice. "În 2013 mi-am dezvoltat pasiunea în domeniul fotografierii vestigiilor. Prima mea explorare a fost într-un cimitir de nave militare", a povestit el pentru Bored Panda.

Jahz Design călătorește în toată lumea, atras de locurile abandonate.
Biserici părăsite, săli de teatru, nave și baze militare sau azile dezafectate - astfel de locuri, rămășițe ale civilizației moderne, îl fascinează. Bored Panda a prezentat câteva dintre fotografiile pe care astistul le-a publicat pe site-ul său, pe Instagram și Facebook, făcute în mai multe locuri părăsite.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod