Cele mai frumoase fotografii făcute de femei în 2020: 27 de imagini superbe

De la un cuplu de dansatori până la un incredibil cer înstelat, cele mai frumoase fotografii făcute de femei în 2020 ne arată lumea într-o suită de cadre superbe, pline de culoare și de talent.
Cele mai frumoase imagini făcute de femei au participat la un concurs foto organizat de compania CEWE. Competiția s-a bucurat de o popularitate extraordinată: în faza inițială, deschisă anul trecut, au fost trimise o jumătate de milion de fotografii din toată lumea pentru ediția din 2020. Concursul a fost deschis imaginilor indiferent de momentul în care au fost făcute.

CEWE, o companie germană de prelucrare fotografică cu sediul în Oldenburg, Germania, încurajează fotografii din întreaga lume să găsească frumusețea în cele mai mici detalii și să descopere noi perspective în viața obișnuită în această perioadă dificilă, scrie Daily Mail.

"Acum, mai mult decât oricând, fotografiile leagă oamenii din întreaga lume, așa că este o perioadă bună pentru a lansa a patra ediție a CEWE Photo Award", a declarat Clare Moreton, expert foto la CEWE UK.

"Cu 448.152 de fotografii trimise anul trecut, CEWE Photo Award este acum cel mai mare concurs foto din lume și în acest an căutăm să împărtășim mai multe imagini frumoase ale pasionaților de fotografie din întreaga lume", a mai spus Moreton.

Daily Mail a publicat cele mai frumoase imagini realizate de femei din această competiție.



Foto: CEWE, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod