Din ciclul „merge şi aşa“: 55 de imagini amuzante cu Dorel în acţiune


S-a demonstrat ştiinţific că femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii. Privind aceste imagini, înţelegem uşor de ce.
Ai învăţat încă din copilărie că întotdeauna trebuie să te uiţi în dreapta şi în stânga înainte de a trece strada. Este o lecţie elementară de supravieţuire, dar nu singura - oricine ştie că nu-i bine să bagi un cui în priză, să nu te aşezi sub roată când lucrezi sub maşina ridicată pe cric, să nu te sprijini pe o puşcă şi să nu-ţi aprinzi ţigara cu flacăra de autogen. Sunt lucruri logice, pe care unii le ignoră, sfidându-şi norocul cu tot felul de improvizaţii care te fac să te cruceşti.

Cercetătorii susţin că partea frontală a creierului, responsabilă cu luarea deciziilor şi cu asumarea riscului, se dezvoltă mai încet la bărbaţi decât la femei.
De aceea, curajul este deseori sinonim cu nebunia, cu ignorarea logicii şi a pericolului evident. Cu alte cuvinte, bărbaţii sunt predispuşi de natură şi de testosteron la accidente, dar unii merg prea departe.

Imaginile publicate de Bored Panda demonstrează de ce femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii şi te fac să te întrebi dacă protagoniştii au scăpat teferi după aceste instantanee.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ssad pe 29 Mar 2017, 13:33
    sdasada

    merge si asa nu e un ciclu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod