În premieră la Uite cine dansează!, concurenții își spun poveștile de viață!

Luni, de la 20:30, vedetele din competiția Uite cine dansează! își vor spune poveștile de viață în pași de dans sportiv! Cele zece perechi pregătesc zilele acestea coregrafii spectaculoase, care să le reprezinte perfect stările, trăirile și momentele care le-au marcat existența.

Alex Velea, Anca Serea, Antonia, Lili Sandu, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Octavian Strunilă, Rona Hartner și Sandu Lungu au povești de viață senzaționale, presărate cu momente fericite, dar și cu întâmplări triste care i-au schimbat enorm, i-au determinat să ia decizii importante și să-și schimbe complet stilul cu care erau obișnuiți. Luni, în cea de-a patra ediție Uite cine dansează!, concurenții își vor spune poveștile de viață, le vom cunoaște familiile și vom merge în locuri care le-au marcat existența.



În premieră, ei vor vorbi despre cele mai importante întâlniri din viețile lor, despre decizii luate în momente în care credeau că ar putea pierde totul, despre experiențe care i-au marcat și despre povești de dragoste care au existat sau există și în acest moment.

Lunea viitoare, de la 20:30, vom avea parte de o ediție Uite cine dansează! cu dezvăluiri emoționante, care vor fi reprezentate de coregrafii extraordinare pregătite de cele nouă perechi rămase în competiție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod