Ce fac mascaţii când o pisică nu se mai dezlipeşte de ei - FOTO

O pisică fără stăpân s-a ataşat de o secţie a brigăzii de intervenţie SWAT din Boston şi a devenit mascota unităţii. Aşa că poliţiştii i-au făcut un dar minunat.
De patru ani, brigada SWAT din cadrul Departamentului de Poliţie din Boston, Statele Unite, are o mascotă neoficială, o pisică fără stăpân care s-a ataşat de agenţi atât de mult, încât n-a mai plecat niciodată de acolo.

Când au văzut că nu mai pot scăpa de ea, orice ar face, poliţiştii celebrei brigăzi de intervenţii i-au găsit repede un nume şi au început să o accepte. I-au spus simplu, Swat.

"Am încercat tot felul de tactici de-a lungul anilor ca să o facem să plece, dar n-a fost chip să o scoatem din ale ei", a scris purtătorul de cuvânt al unităţii pe site-ul instituţiei.


Dacă au văzut că pisica este atât de încăpăţânată şi se simte bine printre ei, poliţiştii au adoptat-o şi au avut grijă de ea. Recent, tipii duri de la SWAT i-au făcut un cadou minunat lui... Swat: i-au construit o căsuţă, o copie în miniatură a unei case obişnuite, adaptată la nevoile unei feline, relatează bpdnews.com.

"Ofiţerul Jamie Pietroski, un angajat veteran cu 15 ani vechime în Departamentul de Poliţie Boston, a stat mai multe ore peste program, noaptea, ca să-i construiască această nouă casă pisicii Swat.
Căsuţa are un spaţiu interior încăpător, o terasă largă şi uşi cu panouri din sticlă care oferă o panoramă a oraşului"
, se arată pe site-ul menţionat.

"Pisica Swat a intrat imediat în ea şi este foarte mulţumită de condiţiile pe care le are", a mai scris purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Boston.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod