Dacia 24 - concept store dedicat pasionatilor de modă şi de shopping alternativ

Într-o epocă a vitezei, când timpul este mai preţios decât oricând, Dacia24 oferă o alternativă plăcută, personalizată pentru look-ul fiecărei femei. Magazinul multibrand aflat la Piaţa Romană găzduieşte designeri români din noua generaţie, cu o viziune fresh asupra stilului personal. Conceptul Dacia 24 pleacă de la ideea că vestimentaţia este esenţială atât pentru felul în care ne percep cei din jur, cât şi pentru încrederea în sine. De aceea, designerii prezenţi în showroomul de la Piaţa Romană sunt din categoria affordable, fără ca acest lucru să însemne că fac rabat de la calitate sau creativitate.

Astfel, într-un spaţiu intim, retras, în care nu te vei înghesui la cabinele de probă şi nicio vânzătoare nu te va zori să iei o decizie, vei regăsi piese vestimentare în ediţie limitată sau chiar piese unicat semnate de designeri români şi produse exclusiv în România. Dacia 24 promovează astfel un concept diferit pe piaţa de fashion autohtonă, o alternativă la produsele de serie, şi care au ca particularitate faptul că pot fi uşor combinate şi alcătui astfel colecţii capsulă, esenţiale în garderoba oricărei femei.

În plus, Dacia 24 oferă posibilitatea de a experimenta diverse stiluri (clasic şic – Maison Ilia, Muna, Whiskers&Tales – design avangardist şi inspiraţie tradiţională – Aranjat by Anne, Larisa Dragna, pictură şi broderie – AteliereM sau Moenra etc) şi de a găsi combinaţii inclusiv cu accesorii preţioase, precum genţile pictate manual de la Lyria – povestea ta pictată sau pantofii Ancolette. De asemenea, concept store-ul oferă posibilitatea de a găsi bijuteriile perfecte, cu BonBons by Monica Rădulescu sau LouBijou.

Dacia 24 ne ajută să luăm pulsul modei în timp real, prezentându-ne colecţii capsulă semnate de designeri români. Astfel, rămânem în tendinţe, dar ne lăsăm inspirate de creativitatea şi de stilul unui anumit designer, pe care îl putem descoperi cu ajutorul unui asemenea magazin multibrand. La opusul modei fast fashion, un astfel de showroom ne face cunoştinţă cu moda pentru suflet: slow fashion. Este un loc în care te reîndrăgosteşti de stil, nu doar de haine”, a precizat Mariana Romanică, consultant de imagine.

Designerii prezenţi la Dacia 24: creaţie vestimentară: Maison Ilia, Oana Nuţu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo; Genţi, agende din piele: Lyria – povestea ta pictată, Desirette; Pantofi din piele: Ancolette; Bijuterii: BonBons by Monica Rădulescu, LouBijou; design de obiect, grafică: MakeUp Şevalet, Alice Teca, Choofi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod