Ca-n bancuri: Putin, Trump şi Merkel, fotografiaţi la plajă - FOTO

O campanie publicitară a folosit imagini trucate cu lideri politici, punându-i în ipostaze amuzante.
Când îi vezi în costum negru, cu o armată de consilieri şi angajaţi de securitate în jurul lor, e greu să ţi-i imaginezi pe cei mai puternici oameni de pe planetă în situaţii obişnuite, ca orice cetăţean. O companie a făcut un exerciţiu amuzant de imaginaţie.

Site-ul lituanian 15min a publicat câteva imagini cu Vladimir Putin, Donald Trump şi Angela Merkel. Fotografiile acestor lideri politici au fost manipulate şi aranjate astfel încât să apară ca şi cum ar fi fost făcute pe o plajă.
A ieşit ceva distractiv, iar campania s-a bucurat de succes pe internet.

Vladmir Putin apare în timp ce încearcă să atingă cu mâna piciorul unei femei. Donald Trump are un aer de playboy care îl prinde neaşteptat de bine - îmbrăcat cu un maiou stil marinar, cu dungi orizontale albe şi albastre, şi cu bermude de plajă, preşedintele american ţine palma întinsă în timp ce o femeie îi oferă cremă de protecţie solară. Iar cancelarul german Angela Merkel apare pe o plajă cu stânci, într-o rochie albă, fără mâneci, în timp ce îl prinde de mână pe autorul fotografiei.


Imaginile au fost perfect prelucrate de o agenţie de publicitate din Lituania, pentru a sugera că oriunde ai merge, chiar şi când eşti pe plajă, Putin, Trump şi Merkel vin după tine. Cu alte cuvinte, ştirile ne însoţesc şi în concediu, prin accesarea lor de pe telefonul mobil.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod