Prăjitura în cană. 3 reţete geniale pe care le poţi face şi tu

Faci doar o porţie, dar te îndulceşti cu un desert care este exact pe gustul tău. Cum să faci cel mai rapid desert: prăjitura în cană?
Ai nevoie numai de o cană şi câteva ingrediente pe care să le amesteci direct acolo pentru a obţine un desert genial şi rapid. Poate să-l facă oricine, deoarece nu este deloc complicat. Iată trei reţete geniale pe care trebuie să le încerci când îţi este poftă de ceva dulce!


Prăjitura în cană cu ciocolată şi banane


Foto: http://somekitchenstories.com

Ai nevoie de: 3 linguri cu făină, 3 linguri cu zahăr, 2 linguri cu lapte, 2 linguri cu ulei vegetal, 1 linguriţă cu praf de copt, 1 ou, zahăr vanilat, o jumătate de banană şi o lingură cu pudră de cacao.

Amestecă toate ingredientele uscate într-o cană mai mare, după care adaugă pe rând ingredientele lichide.
Se taie banana în bucăţi mai mici pe care le introduci în compoziţie.
Se face în 7-10 minute la cuptorul cu microunde sau o laşi la cuptorul obişnuit 15-20 de minute până când creşte şi iese bine testul cu scobitoarea.


Prăjitura în cană: cheesecake


Ai nevoie de: 50 de grame de cremă de brânză, 2 linguri cu smântână, 1 ou, 1/2 linguriţă cu zeamă de lămâie, zahăr vanilat, 2 linguri cu zahăr, fructe pentru ornat.

Poţi să foloseşti o cană sau un borcan mai mic pentru a coace cheesecake-ul. Se unge cu puţin ulei cana şi se amestecă în ea toate ingredientele.
Se lasă în cuptorul cu microunde 90 de secunde pe cea mai ridicată temperatură, având grijă să o amesteci la fiecare 30 de secunde.
Se lasă la răcit şi se ornează cu fructele preferate.


Prăjitura în cană cu ciocolată


Foto: https://blog.buymeapie.com

Ai nevoie de: 3 linguri cu făină, 2 linguri cu zahăr brun, 2 linguriţe cu pudră de cacao, 1/4 linguriţă cu praf de copt, 3 linguri cu lapte, 1 lingură cu unt, zahăr vanilat şi ciocolată cu lapte.

Se amestecă toate ingredientele în cană şi se ornează cu ciocolată mărunţită.
Se lasă în cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde sau se lasă 15-20 de minute la cuptorul obişnuit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod