Autocarul a luat foc în drum spre biserică, dar au făcut cele mai tari poze de nuntă - FOTO

mireasa
Krissi şi Shane McCollow au transformat un incident care le putea strica nunta într-o întâmplare amuzantă


Însă lucrurile erau abia la început. Invitaţii au ieşit repede din autocar şi bine au făcut. În timp ce stăteau pe margine şi discutau, s-a auzit un zgomot puternic: un cauciuc a explodat din cauza căldurii. "Chiar a explodat. S-a auzit ca un foc de armă", a spus mirele pentru The Register.

Explozia pneului a amplificat incendiul, iar autobuzul a fost repede cuprins de flăcări.

Confruntaţi cu acest incident neprevăzut, nuntaşii nu mai ştiau ce să facă, însă fotograful tot fotograf: Hanna le-a zis să se strângă pentru poze fiindcă vor avea nişte amintiri de neuitat şi aşa a fost - tot alaiul s-a pozat cu autocarul fumegând în spate. Când au sosit pompierii, Hanna i-a fotografiat cu dragă inimă şi pe ei.

Lumea era foarte fericită şi s-a amuzat pe seama acestui incident. În imagini se vede că mireasa are un zâmbet cam crispat, altminteri de înţeles - nu era, totuşi, nunta pe care o plănuise - în schimb toţi ceilalţi sunt încântaţi de nunta ieşită din comun la care au avut şansa să ia parte.

"Un început interesant şi neplănuit al unei ceremonii de nuntă azi"
, a scris fotografa pe pagina sa de Facebook, declarându-se totodată impresionată de calmul miresei.
"Nu-mi vine să cred cât de calmă a putut să fie", a povestit ea. Poate că atitudinea tinerei are legătură cu faptul că tatăl ei este şeful echipei de intervenţii de pompieri.

Hanna a declarat că scopul fotografiilor a fost să documenteze nunta de la începutul exploziv până la final, iar mirii au fost mulţumiţi de aceste imagini. "Sunt nişte poze incredibile", a spus Shane McCollow.

Cauza focului care a mistuit autocarul a fost o scurgere a lichidului de frână, iar nuntaşii au ajuns la biserică cu o altă maşină.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod