I am Sam

6 filme care îţi rămân în suflet

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas / Băiatul în pijama vărgată


O poveste frumoasă şi foarte dureroasă despre prietenie. Bruno, băieţelul unui ofiţer nazist, descoperă un gard din sârmă ghipată, în apropiere de casa familiei, iar dincolo de acesta se află un băiat îmbăcat într-o pijama vărgată. Treptat, Bruno se împrieteneşte cu el, fără să-şi dea seama că acesta era de fapt închis în lagărul de la Auschwitz şi că este fiul unor prizonieri evrei. Bruno şi Samuel se apropie tot mai mult fără să ştie ce îi face să fie atât de diferiţi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiu pe 3 Iul 2016, 20:06
    Filme

    Un alt film “de pus pe rana” este “Pay It Forward” (Da mai departe!), cu Haley-Joel Osment si Helen Hunt, un film despre valoarea empatiei si puterea unui simplu gest de a schimba lumea. “Inchisoarea ingerilor” face parte din cele mai bune 10 filme “ever”. Frumosul si emotionantul film “I Am Sam” (un rol extrem de greu pentru Sean Penn, dar si o explozie de talent a micutei, pe atunci, Dakota Fanning) este destul de greu de vazut, datorita emotiilor de tot felul care il incearca pe privitor.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod