Seara dacica de jazz, editia II

La Bordei, unicul restaurant cu specific dacic din București, vă dezvăluie rețeta perfectă pentru o seară toridă de vară: preparate dacice sănătoase și delicioase + vin bun și rece ca gheața + jazz cu Emy Dragoi și Virgil Profeanu. Doritorii sunt invitați să testeze rețeta joi, 7 iulie, ora 20.00, La Bordei.  Intrarea este liberă, dar pe baza unei rezervări, în limita locurilor disponibile. 

Și pentru că muzica bună merge bine cu preparate delicioase și băutură rece, Restaurantul La Bordei vă propune pentru această seară un meniu dacic, la alegere, compus din: Gustare dacică – mezelic de pasăre, mezelic de purcel, telemea, măsline, ceapă roșie, jumări, Rață pe varză ca la Argedava, 1 pahar de vin…de la Măcin sau Plăcintă dacică cu varză roșie murată, Împănat de Tarabostes, 1 pahar de vin…de la Măcin. 

Seri autentice de jazz descoperi numai La Bordei, unicul restaurant dacic din București.

Te așteptăm să cunoști ingredientele secrete ale unei seri pe care să nu o uiți prea curând: artă, preparate delicioase, băutură pe gustul tău și atmosferă pe măsură! Restaurant La Bordei este situat pe Bd. Iuliu Maniu 7, sector 6, Bucuresti (langa Afi Palace Cotroceni).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod