I am Sam

6 filme care îţi rămân în suflet

Marley and Me

Marley and Me / Eu şi Marley


Proapăt căsătoriţi, John şi Jenny Grogan îşi încep viaţa împreună cu entuziasm, ca orice cuplu de îndrăgostiţi. La scurt timp, John, care nu este pregătit să devină tată, decide să o consoleze pe Jenny oferindu-i un pui de Labrador, cu gândul că astfel mai poate trage puţin de timp iar copilul va veni mai târziu. Şi astfel începe aventura, notează Bright Side.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiu pe 3 Iul 2016, 20:06
    Filme

    Un alt film “de pus pe rana” este “Pay It Forward” (Da mai departe!), cu Haley-Joel Osment si Helen Hunt, un film despre valoarea empatiei si puterea unui simplu gest de a schimba lumea. “Inchisoarea ingerilor” face parte din cele mai bune 10 filme “ever”. Frumosul si emotionantul film “I Am Sam” (un rol extrem de greu pentru Sean Penn, dar si o explozie de talent a micutei, pe atunci, Dakota Fanning) este destul de greu de vazut, datorita emotiilor de tot felul care il incearca pe privitor.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod