10 imagini care arată că oamenii aveau mai mult stil în trecut

Stilul nu este la îndemâna tuturor, pur şi simplu îl ai sau nu. Dar în zilele noastre acesta pare din ce ce în ce mai rar. Imaginile publicate de Bright Side demonstrează că în deceniile trecute nu doar vedetele ci şi oamenii obişnuiţi aveau mai multă clasă decât putem vedea în zilele noastre.
1 din 11

Sofia Loren, singura actriţă care a câştigat un Oscar, un Grammy şi Globul de Aur

25 August 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Istocaci Cecilia pe 25 Iul 2016, 10:45
    stil

    Faptul ca femeile de astazi nu sunt atit de rafinate si stilate, elegante, (in imbracaminte) este una din urmarile MANIPULARII de catre mass-media.Cat si al stilului de viata mult mai agitat , Mass-media desfasoara un process de spalare a creierului, de tampire, de stergere a unicitatii si originalitatii personale, a personalitatii. Valorile pierdute sunt inlocuite de non-valori, cu tenta de urat-coroziv, dizgratie, hadosenie, penibil, ...ostentativ... De fapt, e vorba de pierderea adevaratei feminitati. Grace Kelly, Marilyn Monroe, -nu sunt idealuri estetice de feminitate.

    1
    0

  • bimba pe 24 Iul 2016, 20:19
    varza

    pai femeile din ziua de azi au stil de tampite ..care vedeta din ziua de azi se compara cu Audrey Hepburn?? avea stil,avea farmec ,era decenta si multe calitati fata de panaramele de azi

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod