10 cupluri de hipsteri în vârstă care arată mai cool decât vedetele

Oameni obişnuiţi cărora le place să rămână tineri chiar dacă sunt venerabili pensionari formează unele dintre cele mai cool cupluri.
Cuplurile de bunici hipsteri fac senzaţie pe Instagram şi cuceresc admiratori în toată lumea. Sunt oameni obişnuiţi cu vârste respectabile dar care au rămas la fel de tineri ca în urmă cu 40-50 de ani şi care nu renunţă la stilul lor de viaţă energic, la plăcerea de a fi la modă şi de a rămâne conectaţi la realitatea în care trăiesc. Le place să fie tineri, le place să fie la curent cu tot se întâmplă, nu se feresc de lucruri noi şi vor să fie în centrul atenţiei, fără teamă că vor fi socotiţi ridicoli.
Şi chiar le stă bine!

Pe măsură ce seniorii au descoperit avantajele reţelelor de socializare, cuplurile de bunicuţi hipsteri au devenit tot mai cunoscute în toată lumea, fiind solicitate pentru apariţii în presă. Unii chiar au început să facă bani frumoşi din stilul lor de viaţă, primind contracte de promovare de la branduri celebre.

Iată 10 cupluri de hipsteri în vârstă care arată mai cool decât perechile de vedete de la Hollywood!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod