Zvelte fara diete

Nu toate celebritatile urmeaza diete drastice si nesanatoase pentru a-si pastra o silueta zvelta. La Hollywood exista si vedete cu siluete frumoase pe care si le mentin doar mancand sanatos si, fireste, fara sa sara peste orele de antrenament. Iata 3 dintre acestea.
Kristin Davis adora sa tricoteze

Frumoasa "dama" din "Totul despre sex" a declarat ca isi mentine silueta mancand orice cu moderatie.  Acest lucru a ajutat-o sa-si pastreze o parere buna despre corpul ei. Cat despre antrenamente, Kirstin sustine ca este important sa existe varietate pentru a nu interveni monotonia.

O alta metoda de a-si mentine linistea si echilibrul o constituie hobby-urile. Actrita adora sa tricoteze si sa faca fursecuri.


Eva Mendez: Fara fast - food

Actrita si modelul de origine cubaneza detine un corp fenomenal si un zambet fascinant.
Mancarea de la fast - food face parte dintre restrictiile pe care Eva si le-a impus. Deseori se intampla ca aceasta regula sa fie greu de urmat, datorita vietii agitate pe care o are, dar actrita incearca sa gaseasca versiunile sanatoase ale "ispitelor culinare".

Eva adora sa asculte muzica in timpul antrenamentelor, care au loc de cateva ori pe saptamana. Nu-si doreste sa devina foarte slaba, precum unele dintre vedetele Hollywood-ului, si-si doreste sa-si pastreze atragatoarele "curbe".
Insa, actrita isi doreste un corp ferm si din acest motiv a introdus antrenamentele in programul zilnic si are grija la alimentatie.
 

Carolina Tejera practica balet si karate

Frumoasa venezueleana are o silueta de invidiat si se pare ca nu este nevoie sa depuna prea mult efort pentru a si-o mentine. Mama Natura a inzestrat-o cu o silueta zvelta si frumos formata, actrita declarand ca nu urmeaza niciun fel de diete. Insa, se pare ca actrita se antreneaza intens si este foarte disciplinata.
A crescut practicand balet, karate si avand o alimentatie sanatoasa.  

Pentru Carolina, micul dejun si alimentatia sanatoasa sunt foarte importante. Nu doar alimentatia este importanta pentru actrita ci si gandirea pozitiva.     
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod