Tyra Banks: 13 kilograme in 6 luni

Fostul topmodel, Tyra Banks, a reusit sa slabeasca 13 kilograme in doar 6 luni. Cum? Exercitii si alimentatie sanatoasa. Acum Tyra are o greutate de 63 de kilograme.
Pentru a ajunge la acesta greutate Tyra a fost nevoita sa renunte la mancarurile preferate si sa apeleze la un consum mai ridicat de fructe, legume si alimente bogate in proteine care revitalizeaza organismul si tine senzatia de foame la distanta.

"Este mai mult o schimbare a stilului de viata decat a dietei," povesteste topmodelul. Aceasta isi incepe ziua cu o masa plina de energie: oua si feliute de papaya sau o portie de cereale si fructe.

O alta strategie folosita de Tyra este controlarea portiilor. Pentru pranz si cina serveste carne de pui, creveti sau peste (proteine slabe) cu legume, salata si supa pe care o pregateste singura. Gustarile sunt formate din fructe si legume care ii dau senzatie de satietate pe toata durata zilei.

Pe platourile emisiunii pe care Tyra o prezinta se gasesc numai sandvisuri de curcan si foarte multe legume si fructe proaspete.

Cat despre sport, topmodelul se antreneaza cate o ora zilnic, exercitii cardio (printre care si scurte plimbari si alergari in aer liber). A apelat chiar si la Martin Snow, proprietarul unui club de box din New York, care, de 2 ori pe saptamana, ii ofera sedinte de box.

Insa Tyra "uita" din cand in cand de micile reguli ale dietei pentru a se putea bucura de mancarurile preferate: inghetata si carnea la gratar. Asa ca sambata isi permite sa consume o portie de inghetata.

"Mi-am dorit sa slabesc nu pentru a arata mai sexy ci pentru a ma simti mai sanatoasa."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod