Staruri cu tulburari de alimentatie

Nu toate vedetele au o alimentatie sanatoasa, multe dintre aceste se confrunta sau s-au confruntat cu tulburari de alimentatie ca anorexia sau bulimia. Iata aici cateva dintre acestea.
Nicole Richie a recunoscut in sfarsit ca are probleme cu greutatea intr-un interviu pentru "Vanity Fair". "Stiu ca sunt prea slaba in momentul acesta, asa ca nu doresc ca o tanara sa ma ia drept model," declara aceasta.

Calista Flockhart, vedeta din "Ally McBeal" a declarat ca a suferit de anorexie in timpul filmarilor. "In acel timp eram foarte stresata. Lucram 15 ore pe zi pe platoul de filmare, iar apoi a venit sfarsitul acestui film, care practic devenise viata mea.
Am inceput sa mananc foarte putin, sa exagerez cu antrenamentele, sa ma suprasolicit si sa-mi dau peste cap sistemul imunitar. Dar acum sunt mult mai bine."

        
Dupa tragica sinucidere a sotului acesteia, Joan Rivers a facut bulimie. A inceput sa exagereze cu biscuitii si prajiturele din cauza depresiei, a facut consiliere si de atunci incearca sa-i ajute pe cei care se afla in situatii similare.
    
Christina Ricci a suferit de anorexie la varsta de 14 ani si a recunoscut ca cel mai rau era cand avea doar o masa la 3 zile si alerga in jur de 6 kilometri pe zi pentru a slabi, urandu-si corpul foarte mult.
    
In autobiografie, Victoria Beckham a recunoscut ca a suferit de unele tulburari de alimentatie cand a aparut "Spice Girls" si ca Geri Halliwel a incurajat-o sa consume inlocuitori lichizi.
Dupa cateva lesinuri, aceasta s-a inscris la o clinica specializata.

Ashley Simpson a recunoscut ca la varsta de 11 ani a suferit de anorexie, dar ca si-a revenit cu ajutorul parintilor.
    
Sharon Osbourne
, sotia rockerului Ozzy Osbourne a declarat ca nici chiar cu ajutorul terapiei nu a putut sa invinga bulimia, cu care se lupta de cativa ani.         

Printre cele mai mari vedete care s-au luptat cu bulimia, se numara si printesa Diana, care a declarat ca a obtinut boala ca rezultat a faptului ca nu se mai simtea bine cu ea insasi.
Acest lucru, dupa cum declara aceasta, a fost datorita presiunii la care a fost supusa din momentul in care s-a casatorit cu printul Charles.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • INTELEGATOARE pe 27 Oct 2008, 00:32
    E GREU

    EU SUFAR DE ANOREXIE, DAR NU MI DORESC SA SCAP, STIU CAT E DE GREU SI BRAVO CELOR CARE AU INVINS BOALA, EU M-AM RESEMNAT IMI ASTEPT SFARSITUL.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod