Nou tratament pentru infectiile genitale

Administratia Americana pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor (Food and Drug Administration) a aprobat Tindamax (tinidazole) pentru tratarea vaginozei bacteriene, informeaza HeathDayNews.

Vaginoza bacteriana este cea mai raspandita infectie vaginala si nu se cunoaste cu certitudine cauza acestei infectii. De regula nu prezinta simptome, insa cand acestea apar se manifesta prin scurgeri vaginale, usturime la urinare si mancarimi.

Tindamax a fost astfel conceput pentru a trata intregul aparat reproductiv, inlcusiv partea superioara unde migreaza bacteria care cauzeaza infectia.
In cazul in care este netratata, vaginoza bacteriana creste riscul de infectare cu boli cu transmitere sexuala, cum ar fi chlamidia, gonoreea sau HIV.

De asemenea, femeile insarcinate risca sa piarda sarcina sau sa nasca prematur. Singurele efecte secundare constatate in urma testelor sunt: gustul metalic si senzatia de greata.

Articol util:
12 sfaturi practice care previn infectiile vaginale
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • manu pe 30 Oct 2007, 13:16
    tindamax

    unde il gasim? a aparut pe piata?

    0
    0

  • maria ionescu pe 20 Iun 2007, 08:39
    in sfarsit

    dupa suferinte indelungate si tratamente cu ovule si antibiotice diverse pentru vaginoza mea bacteriana(numai in ultimii trei ani au fost scrise pentru mine douasprezece retete)la medici ginecologi din Bucuresti,tratamente care mi-au creeat alte suferinte prin modificarea florei intestinale salut aparitia acestui medicament. doresc sa aflu mai multe detalii despre tindamax.

    0
    0

  • beatrice pe 18 Iun 2007, 16:36

    unde il gasim.cat costa.

    0
    0

  • yoyo pe 17 Iun 2007, 21:30

    cat costa?si de unde il putem cumpara?

    0
    0

  • gabi pe 17 Iun 2007, 10:21
    nimic nou

    nu este nimic nou. tinidazolul se foloseste de mult in tratarea vaginitelor. de asemenea se foloseste si pentru tratarea infectiilor bacteriene ale barbatilor.

    0
    0

  • dcristinica pe 17 Iun 2007, 02:22
    infectiile vaginale

    cauta-l pe net!

    0
    0

  • anabela pe 15 Iun 2007, 20:17
    nu eista

    nu exista medicamente care sa te vindece imediat de aceste infectii vaginale

    0
    0

  • Olga pe 15 Iun 2007, 14:20
    Infectii vaginale rezistente

    Eu am suferit 6 ani de o candidoza care nu trecea cu nimic si care nu raspundea la nici un tratament, am fost aproape la toti medicii particulari care erau in Bucuresti si la toate centrele medicale care se deschideau. Ideea este ca sunt si doamne ca mine care nu raspund la tratamente. Numarul acestora este cu mult mai mic decat a doamnelor care reusesc dupa primul tratament sa scape de problema. De aceea doctorii ne spun

    0
    0

  • Andreea pe 15 Iun 2007, 14:12
    Infectii vaginale

    cum pot face rost de acest tratament?

    0
    0

  • laura pe 15 Iun 2007, 12:46
    Noutate pentru americani....si deja invechit pentru noi....

    Ma amuza cum americanii promoveaza acest medicament care la noi este folosit pe scara larga inca de pe vremea lui Ceasca.....adevarat..ca nu se recomanda sa se tot repete folosirea lui fiind destul de toxic pt organsim....dar uite cu cata pompa se anunta o descoperire atat de veche....

    0
    0

  • Elena pe 15 Iun 2007, 08:07
    Tinidazol

    da, este comercializat sub denumirea de Fasygin.uneori este comercializat chiar sub denumirea de Tinidazol.se prescria in tratamentul trichomoniazelor si al giardiazelor. atentie, tratamentul acesta trebuie sa fie insotit de unul antimicotic.iaurturi naturale si Nizaroal.

    0
    0

  • LILIANA pe 14 Iun 2007, 14:43
    INFECTIILE VAGINALE

    LA NOI IN TARA EXISTA MEDICAMENTUL?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod